2022.05.20. 15:00

Három az egyben program Pécsen – minden korosztálynak!

Családi nap keretében szeretnék a gyereknapot megtartani és - hogy a felnőtteket is aktivizálják - egy dartsversenyt is terveznek erre az időre.

A SINOSZ Baranya Megyei Szervezetének Elnöksége úgy döntött, hogy – kihasználva a jó időt és a járvány lecsengését – 3 eseményt sűrít egy programba!

Családi nap keretében szeretnék a gyereknapot megtartani és – hogy a felnőtteket is aktivizálják – egy dartsversenyt is terveznek erre az időre.

Míg az aktívabb tagok a következő dartsmérkőzésre gyakorolnak, az idősebbek kártyázhatnak, társasozhatnak vagy „csak” beszélgethetnek.
A gyerekek dominózhatnak, társasozhatnak, vagy az udvaron játszhatnak. A nagyszülők elhozhatják unokáikat, a gyerekek a szüleiket, a fiatalok a párjukat, így is családiasabbá téve a hangulatot.

A Baranya Megyei Szervezet szerencsésnek mondható, mert alkalmanként, egyszerre képes és bel- és kültéri programot is megszervezni, mivel a klubunk egy udvarra nyílik. 

A program a SzÉP keretén belül valósulhat meg.
Lesz ásványvíz, lehet kukoricát pattogtatni, és ha a résztvevők hoznak magukkal nassolnivalókat, akár terülj-terülj asztalkám is lehet!

Gyere el 2022. június 16-án Pécsett a Jókai u. 9-be
16:00 órai kezdéssel,

és tölts el velünk egy tartalmas, vidám délutánt!  

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: