2023.11.30. 16:36

Helyi tekeversenyt szerveztünk a tagoknak Győrben

Győri tagjaink körében népszerű közösségi program a tekézés. Most ismét egy jó hangulatú gurítós vetélkedésről adunk képes beszámolót.

A SINOSZ Győri Helyi Szervezete idén harmadik alkalommal, 2023. november 11-én helyi tekeversenyt rendezett a szervezet tagjainak és barátaiknak részvételével Győrben, az Arizona Clubban.

A tagok szép számmal jöttek a programra. A közös ebédet követően, Jagodics Rezsőné helyi elnök megnyitója után nevezni kellett a tekeprogramra. Móczár Ferenc volt a játékvezető. Németh Evelin megyei ügyintéző az adminisztrációban sokat segített. Horváth Ferenc győri tagunk a fotózással működött közre.

A verseny férfi és női kategóriában indult. Minden versenyzőnek kellett párt találnia, mert két pálya állt a rendelkezésünkre. Először 5 alkalommal bemelegítés következett, majd 10 gurítás során pontszámot kellett gyűjteniük a versenyzőknek, utána párcsere következett, és még 10 gurítás volt a másik pályán. Aztán következett az új páros, és ők is bemelegítettek, majd 10-10 gurításra kaptak helyet, és így tovább.

A versenyzők egyéniben mérettették meg magukat. A program végén eredményhirdetés volt. Külön díjazták a nőket és a férfiakat. Jagodics Rezsőné helyi elnök és Németh Evelin megyei ügyintéző kint, a teraszon átadta az okleveleket és a serlegeket a díjazottaknak.

Eredmények:

Női kategória:

1. Jagodics Rezsőné

2. Danka-Hajzer Mária Eta

3. Németh Evelin

Legjobb utánpótlás-játékos díjban részesült: Horváth Istvánné

Férfi kategória:

1. Kiss Szabolcs

2. Bertalan Vilmos

3. Tibola László

Legjobb utánpótlás-játékos díjban részesült: Danka Róbert

A teke népszerű szabadidős sportnak számít továbbra is, és kiváló közösségi program. Nagyon örültünk, hogy idén is sokan érdeklődtek a program iránt.

A program Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

A beszámolót készítette: Németh Evelin

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: