2024.10.18. 19:01

Ismét a SINOSZ sikereinek örülhetünk!

Büszkén adjuk hírül, hogy idén két rangos HR kommunikációs versenyben is nagy sikerrel vett részt Szövetségünk!

Két neves szakmai díjátadón is elismerték a siket és nagyothalló emberekért végzett érdekvédelmi munkánkat és vállalati együttműködéseink közös értékeit 2024. október 17-én.

A HRKOMM Award pályázaton egy Arany (Magyar Posta Zrt. – SINOSZ) és egy Ezüst (Gundel Cafe Patisserie Restaurant – SINOSZ) minősítést érdemeltünk ki, valamint a pályázatokat elbíráló főzsűri nekünk ítélte oda a legnagyobb társadalmi hatást elismerő különdíjat is!

Az Open Minded Companies Award pályázaton további két Special Mention díjjal is gazdagodtunk, valamint a hazai vállalatok sokszínűségért, nyitottságért, elfogadásért tett kezdeményezései és eredményei díjazásának keretében megkaptuk Az Év Sokszínű Vállalata elismerést a Magyar Posta Zrt.-vel közösen benyújtott Inklúzióból JELes pályázatunkért – az utóbbit közönségszavazás alapján ítélték oda.

Hosszú évek óta dolgozik együtt a SINOSZ és a Posta a siket és nagyothalló emberek társadalmi inklúziója, valamint hosszú távú foglalkoztatása és önálló életvezetésének támogatása érdekében.
Pályázati anyagunkból a szakmai zsűri és a közönség megismerhette, milyen erőfeszítéseket teszünk közös ügyünk érdekében: bemutattuk akadálymentes toborzási, felvételi és onboarding folyamatainkat, az Országos Logisztikai Központ targoncamentes övezetét, a hallássérült munkavállalók számára kialakított tevékenységeket, illetve beszámoltunk a Posta munkatársai számára szervezett jelnyelvi tanfolyamokról.
Hatalmas öröm számunkra, hogy civil, érdekvédelmi szervezetként a díjátadó eseményeken is ráirányíthattuk a figyelmet a siket és nagyothalló emberek munkavállalásának ügyére!

Gratulálunk az eredményeket munkájukkal megteremtő munkatársainknak és együttműködő partnereinknek!

További információk és fotók az alábbi hivatkozásokon találhatók:

Open Minded Companies Award – Nevezők és eredményeik

HRKOMM Award – Nevezők és eredményeik

Díjátadó – képgaléria

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: