2024.05.10. 12:44

Pénzügyi tudatosság – előadás Kaposváron

Hogyan boldogulj a pénzügyek világában? Hogyan előzheted meg, hogy internetes csalás áldozatává válj? - két nagyon hasznos előadásra várunk mindenkit.

A SzÉP pályázat támogatásával előadást szervezünk 2024. május 23-án 16 órától Kaposváron a SINOSZ Somogy Megyei Szervezetének tagjai számára.

Az Erste Bank és a SINOSZ Somogy Megyei Szervezete együttműködésében szeretnénk Benneteket egy olyan interaktív programra invitálni, melynek fókuszában a pénzügyi tudatosság áll. Az előadás után választ kaphattok a pénzügyi, banki témával kapcsolatos kérdéseitekre is.

Naponta veszünk igénybe banki szolgáltatásokat, ezért elengedhetetlen, hogy a legfontosabb banki fogalmakkal tisztában legyünk, és tudatosan tervezzük meg bevételeink, kiadásaink egyenlegét. Egyre gyakoribb a híradásokban, hogy internetes csalók próbálják a gyanútlan áldozatokat megkárosítani, melynek leghatásosabb megelőzése a tájékozottság. Ezekben a fontos témákban nyújt majd hasznos információkat az előadás és a beszélgetés, amelyre mindenkit szeretettel várunk.

(Az előadás helyszíne és időpontja megtalálható a plakáton.)

 
A banki előadás után, 16:45-től Dr. Jávorszkiné Dr. Molnár Magdolna c.r.alezredes osztályvezető, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálytól tart előadást a kiber térben elkövetett bűncselekményekről fog beszélni nekünk.

Szeretettel várunk mindenkit a kettős programon, mindkét előadónak feltehetitek az egyéni kérdéseiteket is!

Jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: