2022.06.08. 14:54

Hódmezővásárhelyen, a Kása-erdőben kirándultunk

A SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezete könnyed kirándulásra várta tagjait 2022. május 27-én a hódmezővásárhelyi Kása-erdőbe.

A SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezete könnyed kirándulásra várta tagjait 2022. május 27-én a hódmezővásárhelyi Kása-erdőbe. Az eredetileg áprilisi időpontra tervezett programunkat az időjárás alakulása miatt most tudtuk megvalósítani.

A Kása-erdő Hódmezővásárhely központjától alig 1 km-re fekvő, közel 90 hektáros parkerdő, melyet a város tüdejének is neveznek. Hatalmas fái alatt igazán jólesett a délelőtti túrázás, melyhez szegedi tagjaink is csatlakoztak. Az erdei körséta során a túraútvonalakat követve csodáltuk meg a természet szépségeit, élveztük a friss levegőt és hódmezővásárhelyi tagjaink meséltek az erdőről. Volt, aki a túrabotját hozta magával, és volt, aki a kutyájával érkezett, így mindenki kedve szerint élhette át ezt a kikapcsolódást. Kis társaságunk kellemesen elfáradt a közös túrázás végére, hazaérve Szofi kutyust sem kellett álomba ringatni.

Az erdőről itt olvashattok bővebben:

KÁSA-ERDŐ

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

NÉZZÉTEK MEG A SÉTA KÉPEIT IDE KATTINTVA!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: