2024.05.13. 14:59

Hogyan kezeljük tudatosan a pénzügyeinket? – előadás és bábkészítés Szekszárdon

Bankos és gyermeknapi program egymás után

Minden, amit tudni érdemes a pénzügyi tudatosságról, majd bábelőadással egybekötött bábkészítésre hívjuk tagjainkat.

A SzÉP pályázat támogatásával előadást szervezünk 2024. május 24-én Szekszárdon a SINOSZ Tolna Megyei Szervezetének tagjai számára.
Az Erste Bank és a SINOSZ Tolna Megyei Szervezete együttműködésében 15 órától szeretnénk Benneteket egy olyan interaktív programra invitálni, melynek fókuszában a pénzügyi tudatosság áll. Az előadás után választ kaphattok a pénzügyi, banki témával kapcsolatos kérdéseitekre is.

Naponta veszünk igénybe banki szolgáltatásokat, ezért elengedhetetlen, hogy a legfontosabb banki fogalmakkal tisztában legyünk, és tudatosan tervezzük meg bevételeink, kiadásaink egyenlegét. Egyre gyakoribb a híradásokban, hogy internetes csalók próbálják a gyanútlan áldozatokat megkárosítani, melynek leghatásosabb megelőzése a tájékozottság. Ezekben a fontos témákban nyújt majd hasznos információkat az előadás és a beszélgetés, amelyre mindenkit szeretettel várunk.

A program után egy könnyedebb előadásra is invitáljuk a résztvevőket, valamint várjuk minden kedves tagunk gyermekét, unokáját is a közelgő gyermeknap alkalmából Móricz Zsigmond: Iciri-piciri című meséjének bábelőadására és bábkészítésre. 

Mindkét programunk a SINOSZ SzÉP támogatásával és jelnyelvi akadálymentesítéssel valósul meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: