2022.04.20. 08:49

Húsvéti klubdélutánt tartottunk a SINOSZ Vas Megyei Szervezetében

Hosszú kényszerszünet után ismét élettel telt meg a SINOSZ Vas Megyei Szervezetének klubhelyisége 2022. április 9-én, a Húsvéti klubdélután alkalmából.

Hosszú kényszerszünet után ismét élettel telt meg a SINOSZ Vas Megyei Szervezetének klubhelyisége 2022. április 9-én, a Húsvéti klubdélután alkalmából. A szép számban megjelent tagok a bolondos áprilisi, borús idő ellenére igazán vidám és felszabadult légkört teremtve találkozhattak újra.

Horváth Istvánné megyei elnök köszöntése után kezdetét vette a sütiverseny. Csak úgy roskadozott az asztal a finomságok alatt: a szivárványszínű muffintól a medvehagymás pogácsán át a fényesre sült fonott kalácsig – mind a három előre meghirdetett kategóriában érkeztek nevezések.

Az eredményhirdetést követően kézműves foglalkozásra invitáltuk a kicsiket és nagyokat. A húsvéti tematika jegyében csupa nyuszis apróság készült: a kávékapszula-nyuszik, festett gipsznyuszik és díszített tojások készítése közben nem maradt rest a sok dolgos kéz.
Még szinte meg sem száradt a festék, amikor szó szerint betoppant Tappancs, a 2 éves házi nyúl, aki nem csak a gyerekeket varázsolta el. A szelíd tapsifülest simogatni és etetni is lehetett, s közben sok érdekességet tudhattak meg róla a gyerekek. Érdemes volt figyelni, mert a következő programpontként szereplő kvízben sok kérdés visszaköszönt az elmondottakból.

Miután mindenki kinyuszizta magát, csapatokra oszlottunk, és kezdetét vette a 15 kérdéses kvízverseny. Vidám hangulatban igyekeztek a tagok kitalálni, vajon hány ujja van egy nyúlnak, tud-e úszni, melyik a legfejlettebb érzékszerve, vagy éppen azt, mijét harapjuk le először egy csokinyúlnak. A kvízt a Tapsi csapat nyerte, éppen csak egy ponttal megelőzve a többi csapatot.

A délután azonban még mindig nem ért véget. Tojásgurító és tojáshajító ügyességi versenybe is benevezhettek jókedvű tagjaink, persze a tojást ebben a játékban labdákkal és babzsákokkal helyettesítettük. A gyerekek számára pedig még csak ezután következett a csúcspont: a kincskereső játékban 20 elrejtetett, szétnyitható tojást kellett megtalálniuk, melyek egytől-egyik finomságokat rejtettek.

A klubdélután estébe nyúlóan folytatódott, izgalmas beszélgetések és vidám nevetések töltötték be a közösségi termet.

Köszönettel tartozunk a megyei elnökségi tagoknak a lebonyolításban való tevékeny részvételért és Temesi Éva jelnyelvi tolmácsnak az akadálymentesítésben való közreműködéséért.
A programot a SINOSZ SzÉP keretén belül valósítottuk meg. Örülünk az építő és tartalmas együttlétnek, reméljük, további programjainkon is velünk tartotok!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: