2024.01.30. 10:45

Időpontfoglalás a SINOSZ szervezeti ügyfélfogadásaira

Foglalj előre időpontot, ha nem akarsz sokat várakozni, sorban állni! Már elérhetők a februári időpontok!

Idén is érdemes előre időpontot foglalni a szervezeti ügyfélfogadásokra. Nem kötelező a foglalás, de aki időpontra jön, annak nem kell sokáig várnia, hogy sorra kerüljön.

A https://idopont.sinosz.hu/ linken érhető el a SINOSZ országos időpontfoglaló naptárja. Ebben betűrendben találod meg az összes szervezetet és láthatod, melyik városban hány szabad időpont van még.

Hogyan kell használni az időpontfoglalót?

1️⃣ Válaszd ki azt a szervezetet (várost), ahol tag vagy! (Ha már külön megkaptad a szervezeti linket a megyei ügyintézőtől, akkor ez a lépés nem szükséges.)

2️⃣ A megjelenő naptárban kék időpontok jelzik, hogy mikor van ügyfélfogadás. Válaszd ki valamelyik kék időpontot (rá kell kattintani/koppintani)!

3️⃣ Megjelennek az időpontok (10 percenként vannak beosztva). A zölddel írt időpontok szabadok, azok közül választhatsz. A piros színű időpontok már foglaltak.

4️⃣ Ha nem látsz szabad időpontot, vagy ami szabad, az nem jó neked, lapozz előre a naptárban a >>TOVÁBB gombbal, amíg találsz megfelelő időpontot! Válaszd ki kattintással/koppintással!

5️⃣ A megjelenő ablakban add meg a kért adatokat:

  • nevedet
  • e-mail-címedet,
  • milyen ügyet szeretnél intézni (lenyíló listából választhatsz),
  • tagsági számodat (ez nem kötelező, de a SINOSZ-igazolványodról be tudod másolni)!
  • Fogadd el az adatkezelést a kis négyzetbe belekattintva!

 

Végül a zöld gombbal tudod befejezni, elküldeni a foglalást.

 

6️⃣ Ha sikerült a foglalásod, akkor visszaigazoló értesítést kapsz e-mailben. Ezt ne töröld ki, mert emlékeztetőként is használhatod, hogy ne felejtsd el, mikorra van időpontod! Ha később kiderül, hogy mégsem jó az időpont, mert például megbetegszel, akkor ugyanabban a visszaigazoló e-mailben kapott linken tudod törölni a foglalást.

7️⃣ A lefoglalt időpontban gyere el a SINOSZ-ba a tagsági igazolványoddal! Ha nem átutalással fizetted, akkor a tagdíjat is hozd magaddal! (vagy más ügyintézés esetén a szükséges iratokat, fotót stb.)

 

Várunk minden kedves SINOSZ-tagot az ügyfélfogadásainkon! Érdemes már februárban – de legkésőbb a március 31-i határidőig, időben – érvényesíteni a tagsági igazolványodat.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: