2022.07.05. 09:30

Játékos interaktív foglalkozáson vettünk részt Nyíregyházán

2022. július 1-jén, pénteken, 15 órától LELKI EGYENSÚLY címmel tartottunk interaktív foglalkozást.

2022. július 1-jén, pénteken, 15 órától LELKI EGYENSÚLY címmel tartottunk interaktív foglalkozást a SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetében.

Meghívott előadónk Kormány Lászlóné Krisztina tanácsadó szakpszichológus volt, aki kedvességével és figyelmével ismét elbűvölt minket. A foglalkozás központi témája ezúttal a stresszkezelés volt, a feladatokkal és beszélgetésekkel ezt jártuk körbe különböző nézőpontokból.

A bemutatkozás után megfogalmaztuk elvárásainkat a programmal kapcsolatban, s mindenki választott egy kártyát, mely kifejezte az éppen aktuális hangulatát, lelkiállapotát. A délután során kiderült, mire figyelünk legjobban a társainkban pl. egy beszélgetés során… hogyan reagálunk az érintésre… rácsodálkoztunk, hogy az általunk választott és egymásba illesztett geometriai formák milyen sokat elárulnak személyiségünkről… az ellentétes tulajdonságok közötti skálán „élő értékekként” mozogva meglepődtünk néha, mennyire mást látnak bennünk mások, mint amit mi gondolunk magunkról…

A hét legforróbb napján kimerülten és fáradtan jöttünk, voltak jelentkezők, akik le is mondták a részvételt, de feltöltődve, jókedvűen, élményekben gazdagodva indultunk haza.

Hálásan köszönjük Kormány Lászlóné Krisztina pszichológus és Szabóné Fazekas Szilvia jelnyelvi tolmács közreműködését, valamint a SINOSZ SzÉP támogatását!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: