2023.12.08. 09:02

Karácsonyi ünnepség és bemutató előadás volt Szolnokon

2023. november 25-én, a taggyűlést követően két program került megrendezésre a SINOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetében.

A megújult SINOSZ-honlap került bemutatásra Juhász Ferenc országos elnökségi tag, szervezet örökbefogadója és Kissné Borbás Henriett megyei ügyintéző által.

A résztvevők megismerkedtek a honlap felépítésével, működésével, megtudták, hogy, hol találhatók az alapvető információk a SINOSZ-ról, a hasznos tudnivalók tagjaink részére, a kedvezmények, a jogszabályi tudástár, a társkereső felület. Fontos volt bemutatni azt is, hogy a szervezetekkel kapcsolatos fontos információk hol érhetők el, többek közt az ügyfélfogadási napok, időpontok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet programjai, és kérdés, kérés esetén, hogyan tudnak a tagok üzenni az ügyintézőnek a honlapon keresztül az „Írj nekünk!” résznél.

A honlapos bemutató után a szervezet idei évzáró karácsonyi ünnepsége került lebonyolításra. A lelkes közreműködők csodálatos karácsonyi műsorral kedveskedtek a részvevőknek.

Rojkó Istvánné verset szavalt és az adventtel kapcsolatos gondolatokat osztott meg, Pályi Ferencné ünnepi verset adott elő jelnyelven,  Tóthné dr. Gallyas Katalin „Virág énekek” dalcsokrot énekelt, Vass Béláné csodás átéléssel szavalta a verseket, az elszánt asszonykórus Rojkó Istvánné, Tóthné dr. Gallyas Katalin, Kasza Mária, Takács Jánosné karácsonyi dalokat énekeltek, Tüski István a karácsonyi hagyományokról mesélt és Takács Istvánné a „Szeretethimnusz” karácsonyi változatát olvasta fel.

Nagyon szépen köszönjük a felsorolt előadóknak a lenyűgöző karácsonyi műsort.

Az előadások után közösen feldíszítettük a szervezet karácsonyfáját, az ügyintéző átadta az általa készített ajándékot a tagoknak, majd együtt elfogyasztottuk a karácsonyi a szendvicseket, üdítőket, kávét, süteményeket és kötetlen beszélgetéssel zártuk le az idei évet.

Köszönjük az egész napos akadálymentes kommunikációt Juhász Dóra és Kosik Mária jelnyelvi tolmácsoknak.

Programjaink a SINOSZ SzÉP keretén belül valósultak meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: