2023.12.13. 17:48

Karácsonyi ünnepséget tartottunk Győrben

  Közös karácsonyozáson vettek részt a SINOSZ Győri Helyi Szervezetének tagjai.

A SINOSZ Győri Helyi Szervezete 2023. december 8-án, pénteken délután karácsonyi ünnepséget tartott a megyei szervezetben.

Jagodics Rezsőné helyi elnök és Németh Evelin megyei ügyintéző megnyitotta a programot. Köszöntötték a meghívott vendégeket és a jelenlévőket. Az elmúlt évet röviden értékelték, majd ünnepi műsor következett. Németh Evelin felkonferálta a műsort, bemutatta a fellépőket és a műsorszámok címeit.
Horváth Ferenc ünnepi verset szavalt, melynek a címe: Lénárd Ágnes: Mit szeretnék karácsonyra? Majd Jagodics Rezsőné aMit adj nekem idén karácsonyra? című szöveget jelelte, aztán Lengyel Rudolf a Karácsonyi éj című vers részletét olvasta fel, utána Tvarosek Józsefné (Panni) előadásában a Neoton Família karácsonyi dala, a Ha elmúlik karácsony dalszöveg jelelése következett. Végül Németh Evelin és Szabó Gergely párban, közösen jelelték el a Kiskarácsony, nagykarácsony című éneket, mely elég népszerű az óvodások, a kisiskolások és a felnőttek körében is. Zalka Orsolya tagunk kislánya, Fanni egy ünnepi mondókát szavalt el, melyet az óvodában sajátított el: nagyon ügyesen remekelt és gyönyörű hangja volt Panni szerint.

Az ünnepi műsor után, közönségszavazás alapján a tárgyjutalmak átadása következett a szereplőknek, melyeket a SINOSZ SzÉP keretéből biztosítottunk:

A közönség szerint Tvarosek Józsefné, Panni szerepelt a legjobban, majd Jagodics Rezsőné, utána Szabó Gergely volt a rangsorban. Jagodics Rezsőné helyi elnök és Németh Evelin megyei ügyintéző átadta a tárgyjutalmakat a nyerteseknek.

Minden résztvevő szaloncukrot és édességet is kapott.

A Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően beszerzett berendezési tárgyak is bemutatásra kerültek, valamint az elkészült tabló is, melyen az idei évi programokról készült fotók szerepelnek. Ezek a szervezet helyiségeiben fel lesznek helyezve a falakra.

Az ünnepi, kulturális műsor után a résztvevők által hozott italok és sütemények „társaságában” karácsonyoztunk, a legnagyobb békességben és a szeretet jegyében.

Köszönjük a szervezőknek és a segítőknek közreműködésüket az ünnepségre való felkészülésben:

Horváth Ferencnek (fotók), Kiss Ferencnek, Pintér Tímeának, Tóth Istvánnénak (karácsonyfa-díszítés) és Tvarosek Józsefnének (kommunikációs akadálymentesítésben), Jagodics Rezsőné helyi elnöknek (az ügyintézővel együttműködéséért), Magyar Balázsnak (édességek).

A beszámolót írta: Németh Evelin megyei ügyintéző

A program a SINOSZ SzÉP keretében került megrendezésre.

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: