2023.12.17. 22:38

Karácsonyi ünnepséggel búcsúztattuk az évet Szentesen

Karácsonyi ünnepséget tartottunk a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezetében 2023. december 15-én délután. Talmácsi Ferenc, a szervezet elnöke nem tudott velünk ünnepelni, távollétében Adamik Róza köszöntötte a megjelent tagokat. Sokan jelenték, betegség miatt nem tudnak részt venni az ünnepségen, nagyon hiányoltuk tagjaink társaságát, gyógyulást, jó egészséget kívánunk nekik, bízunk benne, hogy karácsonyra mindenki kilábal a betegségből, vidáman és egészségben tölti az ünnepet szerettei körében.

Takács Ferencné, Jutka ez alkalommal is csodálatos szavalatával melengette meg a szívünket, karácsonyi hangulatot teremtett. Tagjaink szokás szerint süteménnyel, üdítővel kínálták egymást.

Szentes Város Önkormányzata támogatásával tagjaink tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot kaptak – akik nem tudtak eljönni most, később kapják meg a részükre elkészített csomagot. Csoportképünkről néhányan lemaradtak a jelenlévők közül, képgyűjteményünkön ők is láthatók.

Kellemes beszélgetéssel töltöttük a délutánt, emlékeket idéztünk – a beteges időszakra való tekintettel a legjobb természetes egészségmegőrző, gyógyító praktikákat is megosztottuk egymással, bízunk benne, hogy jövőre lesz alkalmunk sokakkal, sokszor találkozni.

Köszönjük Szentes Város Önkormányzatának támogatását, melynek segítségével tagjaink karácsonyát tudtuk szebbé varázsolni.

Áldott, szeretetteljes, boldog ünnepeket kívánunk, minden jót az új esztendőre!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: