2022.03.24. 15:16

Karneválok ihlette ÁL-ARCOK kiállításon jártunk Szegeden

A SINOSZ Szegedi Helyi Szervezete kiállításra invitálta az érdeklődőket 2022. március 17-én a Szent-Györgyi Albert Agórába.

SINOSZ Szegedi Helyi Szervezete kiállításra invitálta az érdeklődőket 2022. március 17-én a Szent-Györgyi Albert Agórába. A tárlaton Kovács Bernadett álarckészítő és Tandari Anita fotográfus közös projektjét tekinthettük meg. Mindkét alkotó örömmel várt minket, hogy elkészült munkáikról, az inspirációikról mesélhessenek, beavassanak minket az alkotófolyamat titkaiba.

A farsangi időszak apropóján két alkotóművész a velencei karnevál hangulatát varázsolta az Agóra kiállítótermébe. Számos gyönyörűen, aprólékosan kivitelezett álarc tekintett ránk, melyek mögé akár odaképzelhettük magunkat. A Bernadett megrendelői részére készült álarcokat Anita fotóin keresztül ismerhettük meg, melyek már nincsenek a készítőjük tulajdonában. Tagjaink érdeklődéssel hallgatták a Berni által elmondott gondolatokat, megtapinthatták a különleges maszkokat, és természetesen nem maradhatott el a közös fotózás sem.

Az alkotókat közös szenvedélyük, a fotózás hozta össze, melyet ma már a Fotó-Kulturális Kapcsolatok Egyesülete is fémjelez. Lelkes fiatalos csapat, melynek tagjai a fotográfia és kultúra szerelmesei, a pezsgő közösségi élet hívei.

Köszönjük a tárlat bemutatását Bernadettnek és Anitának, további sikereket kívánunk művészi kibontakozásuk során! Köszönettel tartozunk Zólyomi Nikolett jelnyelvi tolmácshallgatónak is a kommunikációs akadálymentesítésért.

Kovács Bernadett bemutatkozása ide kattintva látható: KOVÁCS BERNADETT

Tandari Anita, az egyesület elnökének bemutatkozása ide kattintva látható: TANDARI ANITA

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Nagy Éva Mária

ÖSSZES KÉPÜNK IDE KATTITVA LÁTHATÓ

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: