2024.04.26. 09:22

Kártya- és sakkpartival telt a délutánunk Orosházán

A szellemi kihívás és a közös játék öröme volt a középpontban.

A SINOSZ Orosházi Helyi Szervezetében közkívánatra játékos délutánra vártuk tagjainkat 2024. április 16-án. Résztvevőink üdítővel és pogácsával készültek, a szervezet kertjében csodásan virágzó rózsabokorról pedig pár szál illatos rózsát vázába rendezve tették otthonossá a klubhelyiséget.

A sakk- és a kártyajátéknak azon túl, hogy játszunk egy jót barátainkkal és kellemesen töltjük együtt az időt, számos pozitív hatása van. A rendszeres játék segít, hogy tovább élvezhessük a szellemi frissességünket, növeli a koncentrációképességet, fejleszti az önbizalmat, ezáltal csökkenti a szorongást. Élen jár a kognitív zavarok megelőzésében és a jó agyműködés fenntartásában, ami különösen fontos az idősebb korosztály számára.

Ezen a délutánon nem a verseny, hanem az agytorna, a szellemi kihívás, illetve a közös játék öröme, a közösségépítés volt a középpontban. Tagjaink szeretnek römizni és sakkozni, így évről évre megszervezzük ezt az eseményt. A már hagyományossá vált programunkat ezúttal is kötetlen, baráti beszélgetésekkel tarkítottuk, természetesen a közösségi élet is szóba került, majd kitaláltuk azt is, hogy a következő hónapra milyen programot szeretnénk szervezni. Már nagyon várjuk!

A rendezvényt a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: