2022.07.05. 09:55

3D Galéria Budapest

A 3D Galéria egy különleges hely, ahol a látogatók fényképeket készíthetnek magukról, miközben ők is “a művészet részévé válnak”.

Mi történik a Galériában?

A látogató a belépőjegy megváltását követően rövid eligazítást kap a legfontosabb tudnivalókról, majd kezdetét veszi az egyéni fotózkodás. Időtartama változó, attól függ, hány fényképet készítesz. A fényképek elkészítését követően a tárlatvezető körbevezeti a látogatókat és közös fényképeket készít a vendégekről, így mindenkiről készül profi 3D-s fotó. Opcionálisan választható csapatjáték a szó(kincs)kereső vetélkedő. Az önálló fotózáshoz szükséges okostelefon, fényképezőgép vagy valamilyen multimédiás eszköz.

További információk a Galéria honlapján: Jelnyelvi, feliratos tájékoztató videók

A SINOSZ tagjai  magyar jelnyelven, kedvezményes áron vehetik igénybe a tárlatvezetést a Galériában. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges:

Kedvezményes belépőjegyeket a Galéria pénztárában válthattok SINOSZ tagsági igazolványok felmutatásával. A kedvezményt akkor vehetitek igénybe, ha egyszerre ketten mentek és mindkettőtöknél ott van az érvényes SINOSZ-igazolvány. Így, ketten együtt vehettek meg egy teljes árú jegyet, azaz így 50%-os kedvezménnyel válthattok jegyet, vagyis minden 2. személynek ingyenes a belépés. 4, 6, 8… fő esetén ugyanígy, minden 2. személy ingyen léphet be, ha mindenkinek van SINOSZ-igazolványa. A kedvezmény más típusú (pl. diák- vagy nyugdíjas) kedvezménnyel is összevonható és a különleges programokra (pl. születésnap, lánybúcsú) is érvényes!

A Galéria honlapja: 3D Galéria Budapest

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: