2023.11.22. 12:15

Bükki Csillagda (Répáshuta)

A Bükki Csillagda egy csillagászati és természetismereti látogatóközpont a Bükki Nemzeti Park szívében, Répáshuta mellett.
Rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások (VR-élmények) és a Bolygótúra tanösvény.

A SINOSZ tagjai jelképes árú regisztrációs jegyet válthatnak a Csillagdába 100 Ft/fő áron. A kedvezmény személyenként 1 fő kísérőre is kiterjed.

A kedvezményes jeggyel ugyanazok a programelemek látogathatók, mint a teljes árú jegyekkel: Planetárium (filmvetítéssel vagy előadással), Kupola, Obszervatórium, kiállítás. Tárlatvezetés külön díjért előre rendelhető.
Fontos: Ez a jegytípus csak a helyszínen vásárolható, online nem lehet megváltani!

A belépés 2 órás idősávokban, korlátozott létszámban lehetséges. Főszezonban, nyáron nagyon sok a látogató, ezért érdemes előre utánanézni, hogy a csillagdai kirándulásunk tervezett időpontjára vannak-e még bőven elérhető helyek, vagyis szabad jegyek. Ezt az https://www.bnpi.hu/hu/reszletek/bukki-csillagda#tickets linkre kattintva, az oldal alján látható jegyvásárlás résznél lehet ellenőrizni.

További információ a Gyakran Ismételt Kérdéseknél: Csillagda – Hasznos információk – gyik

Jegytípusok és -árak

honlap: https://www.bukkicsillagda.hu/

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: