2022.06.16. 08:55

Múzeumok Éjszakája 2024

Múzeumok Éjszakája – az éjszaka, amikor minden életre kel…
2024. június 22.

A nyár legizgalmasabb kulturális kalandja, idén már a 22. alkalommal! Országszerte több mint 400 intézmény több ezernyi programmal vesz részt az eseményen. Kiemelt helyszín: Székesfehérvár.

A Múzeumok Éjszakája idei tematikája a La labdarúgó Európa-bajnoksághoz kapcsolódva: GÓLPASSZ.

Budapesten a felnőttkarszalag 3000 Ft-ba, a gyermekkarszalag (érvényessége 6–18 éves kor között) 1500 Ft-ba kerül. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes! A fogyatékossággal élő látogatók számára külön karszalag nincsen.

A SINOSZ tagjai idén is díjmentesen vehetnek részt a fővárosi Muzéj-programok többségén* a tagsági igazolványuk felmutatásával, ill. a MU jelzésű múzeumi buszos körjáratokon is ingyen utazhatnak vele. Vidéken is sok helyen ingyenes lesz a tagjaink belépése – erről kérjük, tájékozódjatok az adott intézményeknél! Tagjaink 1-1 fő kísérője sok helyszínen kedvezményes jeggyel, esetenként ingyenesen látogathatja a programokat.

* Kivételt képeznek a külön részvételi díjas programok, ill. az előzetes regisztrációhoz kötött események, amelyeken csak jegyváltással, ill. időben történő jelentkezéssel vehet részt mindenki!


A Néprajzi Múzeum idén 5 tárlatvezetéshez jelnyelvi tolmácsolást biztosít ezen az estén. Az egyik ezek közül regisztrációköteles program!
Részletes programajánló (jelnyelven is elérhető)

Hasznos tudnivalók: Gyakran ismételt kérdések

Múzeumok Éjszakája mobilapplikáció

honlap: https://muzej.hu/

https://www.facebook.com/muzeumokejszakaja

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: