2022.04.01. 12:07

Kertészkedtünk Egerben

Március 26-ra, egy szombati napra tűztük ki a Szövetségünk egri irodája, szervezete előtti kerthelyiségek rendbe tételét a SINOSZ SzÉP keretében.

Sikeresen lezajlott Egerben a 2022. évi első programunk. Március 26-ra, egy szombati napra tűztük ki a Szövetségünk egri irodája, szervezete előtti kerthelyiségek rendbe tételét a SINOSZ SzÉP keretében.

Délelőtti lelkes csapatunk gyomlált, metszett, ásott, kapált, ültetett. Voltak köztük “fanyűvők”, “kőtörők” és veteményezők is. Mindenki megtalálta a neki tetsző és nem nehéz fizikai munkát. Csodás időben voltunk együtt a természetben. A délutáni klubfoglalkozáson folytatták a megkezdett munkát a tagok. Már csak a locsolás, a kőlapok helyre tétele maradt hátra, és a szép kert látványának dicsérete, a felállított pavilon árnyékából, a kempingasztal és padok nyugalmából.

Köszönjük a résztvevőknek a hasznos munkájukat. Egy kellemes napot töltöttünk együtt, amelynek eredményét minden, a szervezetbe látogató tagunk, a házban lakók és az erre járók is élvezhetik majd.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: