2024.05.07. 10:56

Kettős program Szombathelyen: Pénzügyi előadás, majd agyagozás workshop

Hogyan boldogulj a pénzügyek világában?

A pénzügyi tudatosságra hívja fel a figyelmet az interaktív előadás, majd a kezeké lesz a főszerep a közeli kerámiaműhelyben.

A SzÉP pályázat támogatásával előadást szervezünk 2024. május 16-án Szombathelyen a SINOSZ Vas Megyei Szervezetének tagjai számára.

Az Erste Bank és a SINOSZ Vas Megyei Szervezete együttműködésében szeretnénk Benneteket egy olyan interaktív programra invitálni, melynek fókuszában a pénzügyi tudatosság áll. Az előadás után választ kaphattok a pénzügyi, banki témával kapcsolatos kérdéseitekre is.

Naponta veszünk igénybe banki szolgáltatásokat, ezért elengedhetetlen, hogy a legfontosabb banki fogalmakkal tisztában legyünk, és tudatosan tervezzük meg bevételeink, kiadásaink egyenlegét. Egyre gyakoribb a híradásokban, hogy internetes csalók próbálják a gyanútlan áldozatokat megkárosítani, melynek leghatásosabb megelőzése a tájékozottság. Ezekben a fontos témákban nyújt majd hasznos információkat az előadás és a beszélgetés, amelyre mindenkit szeretettel várunk 16 órától.

Jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk.

 

A Kiskar utca 5.-ben tartott előadást követően közösen átsétálunk az Agora Művelődési és Sportházba, ahol Udvardi Balázs kerámiaműhelyében vendégeskedhetünk. Az agyag megmunkálási technikáinak megismerésén túl e kreatív tevékenység igazán kikapcsol, összehangol a természettel, teret enged az alkotói tevékenységnek. Minden alkotás kiégetésre kerül, s később hazavihető lesz.

Próbáld ki magad te is fazekasként, csatlakozz a SINOSZ SzÉP programja által támogatott kreatív programhoz!

FONTOS! Olyan ruhában érkezz, melyet nem sajnálsz összepiszkolni!

A program ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, és csak a banki előadáson részt vevők számára lehetséges.

Jelentkezés a szombathely@sinosz.hu e-mail-címen vagy a 06 70 377 5726-os telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várunk!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: