2022.04.01. 15:27

Közös Teadélután volt a SINOSZ Győri Helyi Szervezeténél

2022. március 18-án, pénteken közös teadélutánt rendeztünk a tagoknak és az ügyfeleknek Győrben.

2022. március 18-án, pénteken közös teadélutánt rendeztünk a tagoknak és az ügyfeleknek Győrben.

Vártuk azokat az ügyfeleket, akik a SINOSZ Győri Helyi Szervezet tagjai lettek, lesznek és azokat is, akik jöttek meghosszabbítani a SINOSZ-tagsági viszonyukat. Az ügyfélfogadás után invitáltuk őket az ismerkedős és beszélgetős teadélutánra. A helyi elnökség tagjai, Jagodics Rezsőné és Móczár Ferenc, és Mahder Zsófia megyei elnökségi tag gondoskodott a jó hangulatról és a forró teákról is. Németh Evelin megyei ügyintéző segített nekik.

Jagodics Rezsőné helyi elnök beszámolt a helyi elnökség által tárgyalt programtervről. A jelenlévők örömmel fogadták, hogy hosszú idő után újra lehet járni a klubnapokra, a beltéri programokra is, de a programtervben szerepeltek a külső helyszíni programlehetőségek is. Várja a jelentkezőket a dunaszegi és a pannonhalmi kirándulásraKésőbb megkapják a részletes programajánlókat, mert mind szervezés alatt van.

gyümölcstea ízlett mindenkinek. Voltak olyanok, akik soha nem vettek részt a klubnapon vagy a szervezet által szervezett programokon, most először jöttek és jól érezték magukat. Információt kaptak a legközelebbi soproni kirándulásról is, melyet a SINOSZ Soproni Helyi Szervezet szervez, és várja a győri tagokat is.

Reméljük, hogy tartós lesz az új ismeretség és a barátság is, jönnek velünk a következő programjainkra is!

Hagyománnyá szeretnénk tenni ezt a “sinoszos” teadélutánt ősszel és jövőre tavasszal is!

A programot a SINOSZ SzÉP támogatta.

Németh Evelin megyei ügyintéző

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: