2023.11.28. 12:38

Labda Napot tartottunk Karancslapujtőn

A SINOSZ Nógrád megyei programja

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendeztük a Labda Napot 2023. november 18-án, ezúttal a festői fekvésű Karancslapujtőn.

Az ország szinte minden részéről érkeztek résztvevők, sportolók, szurkolók, családtagok, önkéntesek, hiszen többek között a Salgótarjáni Hallássérültek Sportegyesülete küzdött meg gálameccs keretében a Fradi Öregfiúk csapatával. A barátságos mérkőzés – ugyan elég barátságtalan időben zajlott – de annál lelkesebb szurkolótáborral. A FTC Öregfiúk részéről az alábbi játékosok tették tiszteletüket: Szekeres Tamás, Jagodics Zoltán, Tarczy Pál, Pogány László, Völgyi Dániel, Schultz Levente, Kardos Ernő, Palásthy Norbert, Dejan Milovanovics, Bánki József, Keller József, Telek András, Fischer Pál, Mucha József, Mátyus Tibor, Lengyel Béla, Kriston Attila.

A gyermekeknek külön műfüves pálya is rendelkezésre állt, ahol a legkisebbek is bekapcsolódhattak a programba. A barátságos mérkőzés célja a társadalmi kohézió erősítése is volt azáltal, hogy hallássérültek játszottak egy méltán neves csapattal. Ezt követően, a tombolasorsoláson értékes nyereményeket lehetett nyerni, különböző, Fradi-emblémával ellátott relikviákat és tárgyakat.

A sportmérkőzést követően a társaság a közeli Park Művelődési Házban folytatta a napot, ahol a klubelnökök beszédet tartottak. A programon gyermekek, családok is részt vettek, a kötetlen beszélgetés hajnali 2 óráig sem ért véget. Az eseményre nagy számban érkeztek többek között Pest megyéből (Budapest és környéke, Vác), Debrecenből, Bajáról, Komárom-Esztergom megyéből, Heves megyéből. A jó hangulatú rendezvényen hozzávetőlegesen 200 fő jelent meg.

A program az SHSE támogatásával, a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg, jelnyelvi akadálymentesítéssel. Reményeink szerint a sikeres sport- és családi esemény a jövőben hagyományt fog teremteni.

SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete

További képek a programról:

Labda Nap fotói 1.
Labda Nap fotói 2.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: