2023.07.26. 10:08

Lelkünket egyensúlyoztuk Nyíregyházán

2023. július 6-án tartottuk meg Nyíregyházán a LELKI EGYENSÚLY című programsorozatunk idei foglalkozását.

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetében 2023. július 6-án tartottuk meg Nyíregyházán a LELKI EGYENSÚLY című programsorozatunk idei foglalkozását.

Vendégünk Kormány Lászlóné Krisztina tanácsadó szakpszichológus volt, akivel ezúttal félelmeinket, s azok kapcsolatainkra gyakorolt hatását vettük górcső alá.

Megbeszéltük, hogy a Covid, az infláció, a háború hogyan érintett minket és környezetünket, milyen változásokat hozott életünkbe. Feltártuk, hogy az elmúlt évek tapasztalatai nyomán mi az, amit szeretnénk elkerülni, ami nyomaszt, szorongással vagy aggódással tölt el. Megvizsgáltuk, hogyan alakultak kapcsolataink szeretteinkkel, ismerőseinkkel és azokkal, akik ismeretlenül jönnek szembe velünk.

Interaktív játékokon keresztül gyakoroltuk az új helyzetekhez, kihívásokhoz való derűs hozzáállást, az egymásra figyelő, támogató közösségi létezést.

Mély, nehéz témát jártunk körbe a délután során, mégis vidáman, feloldódva, értékes ismeretekkel gazdagodva zártuk a napot.

Hálásan köszönjük Kormány Lászlóné Krisztina tanácsadó szakpszichológus és Fazekas Szilvia jelnyelvi tolmács közreműködését, valamint a SINOSZ SzÉP támogatását!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: