2023.08.19. 16:09

A Madame Tussauds Panoptikumban és a Retro Élményközpontban jártunk

Élménybomba egy napban!

A SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete 2023. augusztus 11-én Budapestre, a Madame Tussauds Panoptikum és a Budapest Retro Élményközpont megtekintésére hívta, várta tagjait és azok hozzátartozóit kedvezményes belépődíjakkal.

Pontosan 40 fővel léphettünk be a májusban megnyitott, fantasztikus panoptikumba. Már az első terem megadta az alaphangot, miközben elsétáltunk a Lánchíd mellett ücsörgő George Clooney és az ott álló Tom Hanks mellett, és a hatalmas, folyamatosan változó és vibráló ledfalon egy csapat dinoszaurusz vágtatott el, majd nyomukban érkezett a 2-es villamos.

A további termekben a viaszfigurák és díszletek mellett rengeteg szórakoztató elem és interaktív élmény garantálta az emlékezetes szórakozást. Beülhettünk Karády Katalin meseautójába, Petőfi várt bennünket a Pilvax kávéházban, Papp Lacival bokszolhattunk, Liszt Ferenccel zongorázhattunk. Utána bemászhattunk Drakula (Lugosi Béla) koporsójába és Houdini szabadulóketrecébe, Sissi hintójába. Munkácsy Mihály lefestett, ha modellt ültünk neki, Tom Cruise motorjára felülve egy autós üldözésbe csöppentünk, Freddie Mercuryval gitározhattunk, dobolhattunk közös koncerten. 51 hírességgel, a történelem, a kultúra, a tudomány és a sport legismertebb alakjaival találkozhattunk a tematikus termekben, köztük 17 magyarral, amelyek kizárólag a budapesti produkció számára készültek.

A hírességek világa után a múlt elevenedett meg a Retró Élményközpontban. Elképesztő, lenyűgöző gyűjtemény, hatalmas értéket képvisel az a rengeteg tárgy, amit láttunk. Ez egy igazi időutazás. Újra átélhettük a gyerekkorunkat. Minden tapintható, kipróbálható. Egy interaktív élménybomba a ’60-as, ’70-es, ’80-as évekből. Igényesen összeállított, informatív és nagyon élvezetes kiállítás!

Rengeteg élménnyel tértünk haza.

Kirándulásunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: