2022.01.19. 13:29

A Mai Manó Ház fotókiállításán jártunk

A főváros szívében található Mai Manó Ház egy díjmentes, jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített tárlatvezetésre hívta meg a siket és nagyothalló érdeklődőket 2022. január 7-re.

A főváros szívében található Magyar Fotográfusok Háza, azaz a Mai Manó Ház egy díjmentes, jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített tárlatvezetésre hívta meg a siket és nagyothalló érdeklődőket 2022. január 7-re.

Margaret Watkins Fekete fény című fotókiállításán Katona Réka tárlatvezető kalauzolta a csoportot, Horváth Hajnalka jelnyelvi tolmács munkatársunk pedig az elhangzottak akadálymentesítéséről gondoskodott, ill. a programon készült képeket is neki köszönhetjük.

A kiállításon a kanadai származású Margaret Watkins fotográfus 120 fényképe, 1914 és 1939 között készült nagyítások láthatók eredetiben. A képek közt portrék és tájképek, modern csendéletek és utcai jelenetek, reklámok és iparművészeti munkák egyaránt találhatók.
További információk a művészről és a kiállításról: Fekete fény

A Mai Manó Ház csodás épületében egy újabb kiállítási élménnyel gazdagodtunk – akadálymentesen.

A program a SINOSZ és a Mai Manó Ház együttműködésében valósult meg. Nagyon köszönjük a lehetőséget, és reméljük, máskor is lesz hasonló alkalom.
A SINOSZ tagjai tagsági igazolványuk felmutatásával díjmentesen látogathatják a Mai Manó Ház további kiállításait is! A kiállítóhely honlapján a hírlevelükre feliratkozva mindig értesülhettek az aktuális tárlatokról.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: