2023.12.13. 13:58

Mandalát festettünk Mónikával Nyíregyházán

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetében Nagyné Tornai Mónika mandalafestővel hangolódtunk az adventi időszakra.

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetében 2023. november 30-án, csütörtökön, 14.30-tól tartottuk ADVENTI MANDALAFESTÉS MÓNIKÁVAL című rendezvényünket.

Ezen a délutánon Nagyné Tornai Mónika mandalafestő ajándékozott meg minket egy nagyszerű élménnyel, aki – Csanálosi Erzsébet jelnyelvi tolmács közreműködésével – a mandaláról, annak jelentéséről és jelentőségéről, valamint a csakrákról tartott előadást nekünk. Megtudtuk, hogy az egyes energiaközpontokhoz milyen érzelmek, színek és hangok tartoznak, s milyen fontos szerepet töltenek be az életünkben.

A saját alkotását mindenki maga szerkesztette meg. Kedvünkre válogathattunk a szebbnél szebb színű és árnyalatú festékek között, majd pontozásos technikával készítettük el mandaláinkat.

Elmélyülten, mégis örömmel alkottunk újra együtt.

Köszönjük Nagyné Tornai Mónika mandalafestő és Csanálosi Erzsébet (Betty) jelnyelvi tolmács közreműködését, valamint a SINOSZ SzÉP támogatását!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: