2023.04.28. 10:48

Martonvásárra kalandozzunk a SINOSZ Soproni Helyi Szervezetével!

Martonvásáron múzeumokat nézünk meg és sétálunk a kastély körül is. A SINOSZ Soproni Helyi Szervezete várja tagjainak jelentkezését erre a programra!

A SINOSZ Soproni Helyi Szervezete 2023. május 20-án, Martonvásáron izgalmas kalandokat keres.

Programunk:

 

A Beethoven-Brunszvik-kiállítás interaktív, hat teremből áll. Itt 50 perces lesz a tárlatvezetés, és jelnyelvi tolmács fogja biztosítani a kommunikációs akadálymentesítést.

Utazási információk:

Odafelé:
Sopronból 6 óra 24-kor indul a SCARBANTIA Intercity vonat, Budapest-Kelenföld vasútállomáson átszállunk egy személyvonatra, mellyel 9 óra 10-kor érkezünk Martonvásárra. A győriek 7 óra 26-kor tudnak felszállni a Sopron – Budapest közötti IC vonatra.

A martonvásári Brunszvik-kastély a vasútállomástól 10-12 percnyi sétára van.

Visszafelé:
Martonvásárról 14 óra 44 perckor indul a személyvonat. Bp. – Kelenföld vasútállomáson átszállunk a 15 óra 29-kor induló KÉKFRANKOS Intercity vonatra, mely Sopronig megy. Győrben is megáll. 17 óra 28-kor érkezik Sopronba.

Részvételi díjak:

A programon való részvétel ingyenes a tagok számára. SINOSZ tagsági igazolvánnyal a látogatás minden helyszínre ingyenes. A jelnyelvi tolmácsolással kísért tárlatvezetés költségét a SINOSZ SzÉP keretében álljuk.

Minden résztvevő a saját költségén utazik és étkezik. Érdemes előre megrendelni oda-vissza a vasúti jegyeket és lehetőleg otthonról szendvicsebédet hozni.

A Brunszvik-kastélyban található emlékmúzeumi kiállításra minimum 10, maximum 25 fő jelentkezését várjuk! Korlátozott számban és a jelentkezési sorrendben fogadjuk el a jelentkezéseket.

Jelentkezési határidő: május 15., hétfő, 16 óráig.

Érdeklődni és jelentkezni Németh Evelin megyei ügyintézőnél, a sopron@sinosz.hu e-mail-címen, vagy személyesen az ügyfélfogadási időben, vagy a +36-70-377-5721 mobilszámon lehet.

A program SINOSZ SzÉP keretében valósul meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: