2023.09.23. 23:59

Megújult a SINOSZ honlapja a siketek világnapjára!

Ismerjétek meg az újjászületett www.sinosz.hu honlapunkat!

Kedves Tagjaink! Kedves Érdeklődők!

Szeretettel köszöntjük a SINOSZ tagjait a siketek világnapja alkalmából, és ez alkalomból örömmel adjuk át az új honlapunkat.

A SINOSZ alapítása óta 116 év telt el. Több mint egy évszázad múltán is őrizzük hagyományainkat és továbbvisszük a létrehozott értékeket, de az új igényeknek is igyekszünk megfelelni, alkalmazkodva a gyorsan változó világhoz.
A SINOSZ összesen 7 honlapon mutatja be sokrétű tevékenységét. Ezek közül a legjelentősebb és a legrégibb a www.sinosz.hu portál, amely 2015 óta keveset változott. 8 év után eljött az ideje a megújításnak: egy a felépítésében és megjelenésében is új honlapot hoztunk létre.
A siket és nagyothalló emberek számára fontos híradásokat – pl. a fogyatékossággal élő személyeket érintő jogszabályváltozásokról – és a Szövetségünk érdekképviseleti munkájáról szóló híreket kiemelten, a főoldalon tesszük közzé. Újdonság, hogy a szervezeti eseményeket, híreket, ügyfélfogadási információkat mostantól megyénként, külön-külön rendezve találjátok meg a Szervezeteink menüpontban.
Természetesen mindent megtaláltok akadálymentesen, jelnyelven is.
Reméljük, hogy új honlapunk elnyeri a tetszéseteket a könnyen megtalálható információkkal, sok-sok képi és videós anyagával, vidám, élénk színeivel, mégis letisztult megjelenésével.

Használjátok bátran az új honlapot!

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: