2023.03.07. 20:06

A Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban búcsúztunk a téltől Ózdon

Igazi közösségépítő alkalom volt!

Batyus télbúcsúztatót tartottunk az ózdi Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban 2023. február 22-én.

„Nagyon jól éreztük magunkat!” visszajelzések sokasága jellemezte a SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete közreműködésével tartott programunkat. Dr. Ádám Eszternek, a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark igazgatójának jóvoltából részt vehettünk egy élményekben gazdag, rendkívül jó hangulatú farsangi délutánon.

Az igazgatónő minden igényt kielégítően helyet biztosított az ügyfélfogadáshoz és az azt követő programunkhoz is. Előadásában a farsangi hagyományokról, szokásokról beszélt és beszéltetett. Körbevezetett minket az épületben található jelmeztárban, ahol mindenki kedve szerint öltözhetett be akár hercegnek, vagy éppen udvari bolondnak. Igazi mulatság volt!

Idegenvezetést kaptunk az élethű filmes díszletek között. Miből készül a díszlet? Hogy néz ki valójában a 20. század eleji legendás vonatnak, az Orient Expressznek a belseje? Betekinthettünk a kulisszák mögé. Megtaláltuk Nyilas Misi iskolapadját vagy az ’56-os forradalom utcarészletét is. Helyet foglalhattunk a bankigazgató tekintélyt parancsoló íróasztala mögött, vagy vidáman elcseveghettünk a fodrászatban. Sétánkat vidám beszélgetés, farsangi maszkkészítés, evés-ivás követte.

Köszönjük a SINOSZ SzÉP támogatását, valamint Dr. Ádám Eszter igazgatónő és munkatársai segítségét!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: