2023.03.16. 09:04

Nőnapi ünnepséget rendeztünk Kaposváron

A hölgyeket köszöntöttük a Somogy Megyei Szervezetben.

A SINOSZ Somogy Megyei Szervezeténél 2023. március 9-én nőnapi ünnepséget tartottunk.

Máté-Mártonné Iványi Katalin megyei elnök köszöntötte az egybegyűlteket, majd Galamb László mondott szép, nőnapi verset a tagoknak.

Utána megnéztük a Duráczky-iskola tanulói által készített nőnapi köszöntő kisfilmet. Sajnos, sokan betegek voltak a gyerekek közül, ezért nem tudtak személyesen részt venni az ünnepségünkön.

Meghívott vendégünk, dr. Nemesné Kiss Gabriella, a papírfonás művészetét mutatta be nőtagjainknak. Sok szép munkát hozott nekünk mutatóba, és segített a kezdő lépéseket megtanulni. Lehet ezzel a módszerrel készíteni például kosarat, virágtartót, ajtódíszt stb. Igazából, amit el tud az ember képzelni, az megvalósítható ezzel az ősi fonásmesterséggel. Nekem nagyon tetszett, hogy a munkák által újrahasznosítása történik a papírnak. Gabriella szórólapokat, reklámújságok lapjait tekeri fel pálcára, majd fonja a papírt. Ez a kreatív alkotás hasznos időtöltés lehet mindenki számára. Köszönjük neki, hogy velünk volt, és az általa készített ajándékokat is.

Majd Sándor János tiszteletbeli elnök adta át tagjainknak a nőnapi ajándékokat, amelyeket Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának pályázati támogatásával sikerült megvásárolnunk.

Végül Szalkai Iván tagtársunk is köszöntötte a hölgyeket.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Domján Rózsának, Böjtös Tibornénak, Berecz Zoltánnénak, akik finom sütiket készítettek az ünnepségre, és Kiss Renáta elnökségi tagnak a tea készítéséért.

Kicsit újra együtt voltunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat a SINOSZ SzÉP program keretében megtartott ünnepi összejövetelen.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: