2024.03.14. 17:24

Nőnapi ünnepséget tartottunk Somogyban

Megtelt a kaposvári klubterem a nőnap alkalmából, ahol hölgytagjainkat köszöntöttük fel.

Nőnapi ünnepséget tartottunk a SINOSZ Somogy Megyei Szervezetének klubhelyiségében, 2024. március 7-én.

Nagy örömünkre sokan regisztráltak és eljöttek erre az ünnepségre. Galamb László, a KHSE elnöke mondott nőnapi köszöntőt. Az ajándékokat Lenkovics Károly tiszteletbeli tagunk adta át hölgytagjainknak, majd a kaposvári AMETISZT TSE gyermek tagjai tartottak nekünk látványos, fergeteges előadást latin táncokból.

A látványtáncot nagyon élvezték tagjaink, a gyerekek hihetetlenül ügyesek. Legutóbb a Kaposvári Sportcsarnokban 2024. március 3-án megrendezésre került Nyugat-Magyarországi Területi Bajnokságon nagyon szép eredményeket értek el. Horváth Ádám tagunk kislánya, Horváth Patrícia, a DUO gyerek II. középhaladó latin tánc kategóriában I. helyezést ért el. Gratulálunk neki! Babcsány Nimródnak is (a szép helyezésért), valamint Burcsa Jázminnak, Fodor Leventének és a szülőknek köszönjük szépen, hogy itt voltak velünk. 

A gyerekek műsora után kötetlen beszélgetést folytattak tagjaink, egy kis tea- és péksütemény mellett.

Köszönjük a jelnyelvi tolmácsolást Győrfi Gabriellának, és Simonyiné Hornyák Hajnalkának, az AMETISZT TSE egyesület elnökének, hogy táncosaival emelte programunk színvonalát.
Nagyon szépen köszönjük Béczi Istvánnénak, Domján Rózsának, Funtak Renátának, akik finom sütiket készítettek az ünnepségre, és Debreceni Istvánnénak, Rákosfalvi Lajosnak segítségét a tea elkészítésében, tagjaink kiszolgálásában.

Kicsit újra együtt voltunk, jól éreztük magunkat a SINOSZ SzÉP keretében megrendezett programunkon.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: