2023.08.23. 16:23

Nyárbúcsúztató játszóházi program Budapesten

Szeretettel várjuk a Fővárosi Szervezet tagjainak jelentkezését.

Kedves Tagjaink!

A SINOSZ Fővárosi Szervezete nyárbúcsúztató gyermekprogramot szervez a Kölyökvadon Családi Játszóházban.

Időpont: 2023. szeptember 2., szombat, 15:00-19:00

Találkozó: 14:30-kor a játszóház bejáratánál

cím: Récsei Center, 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.

„Budapest szívében, a Récsei Center emeletén található a Kölyökvadon Családi Játszóház. 1200 m légkondicionált játéktérrel, kiváló étteremmel, kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.
Igazi állatok varázsolják a vadonba az idelátogatókat: terráriumok hüllőkkel, rágcsálókkal, hatalmas akváriummal. Milyen állatokkal találkozhattok? tengerimalac, gabonasikló, királypiton, különféle gekkók, agáma, leguán, teknős, halak… a teljesség igénye nélkül.
Kipróbálhatják a gyerekek, hogy milyen lecsúszni a 4 méter magas csúszdákon, vagy esetleg a labirintus útvesztőin felkapaszkodni a mászóketrec tornyaiba, és ugrálni a légvárakban.
A legügyesebbek feljuthatnak a 6 méter magas mászófal tetejére, vagy végigsuhanhatnak a termen egy csúszópálya segítségével. Nálunk mindenki játszhat!
Lehet együtt csatákat vívni szivacslabda-ágyúval, minifocizni, vagy csocsózni, léghokizni, pingpongozni.
A legkisebbeket külön babahempergő, puha játékok és csúszdás légvár várja.
Ha megéheztek, megszomjaztak, a büfében kipihenheti a család a közös játék fáradtságát.” A program során falmászás-oktatás és állatsimogató is várja a gyerekeket.

A játszóházban zokni viselése mindenki számára kötelező! Kérjük, hogy a további részvételi feltételeket előre olvassátok el a Házirendben!

Résztvevők száma: max. 20 gyerek* (2-10 éves gyermekek jelentkezhetnek, kísérők jöhetnek velük). A jelentkezésnél előnyt élveznek a SINOSZ Kölyökklub tagjai, rajtuk kívül a Fővárosi Szervezet tagjainak gyermekei vagy unokái vehetnek részt a programon, a létszámkeret erejéig.

A gyerekek részvétele ingyenes a SINOSZ támogatásával, a kísérőknek 650 Ft/fő a belépődíj (a helyszínen egyénileg fizetendő).

Jelentkezési határidő: augusztus 31. 15:00

Kérjük, jelezd részvételedet határidőig a szokásos elérhetőségeken, Kupsza-Kerekes Zsuzsanna és Kun Krisztiánné szervezeti ügyintézőknél:

  • SMS-ben: +36 70 953 63 34
  • e-mailben: fovaros@sinosz.hu
  • vagy személyesen ügyfélfogadási időben a SINOSZ Fővárosi Szervezetében!

* Részvétel lemondása: Fontos, hogy akinek elfogadjuk a jelentkezését, de mégsem tud eljönni a programra, mielőbb értesítse a szervezőket, hogy másnak átadhassuk a helyét!

A programot a SINOSZ SzÉP keretében valósítjuk meg.

Várunk szeretettel!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: