2024.06.24. 17:02

Palacsinta háziversenyt tartottunk Orosházán

Délutánunk főszereplője a közkedvelt édesség volt.

A SINOSZ Orosházi Helyi Szervezetében 2024. június 18-án közkívánatra háziversenyt rendeztünk, melyre finomabbnál finomabb palacsintákkal nevezhettek be tagjaink.

A kánikulai forróság miatt a szokásoshoz képest kevesebben jöttek el a programunkra. Résztvevőink inkább kora reggel fogtak hozzá és otthon sütötték meg a palacsintákat, a délutáni programon már csak az előkészítéssel és a tálalással kellett foglalkozniuk. Aki nem nevezett a versenyre, a zsűri szerepét tölthette be, és ízlelőbimbóira hagyatkozva értékelhette az édességeket.

Minden versenyzőnk palacsintatésztája tökéletesre sikerült, a töltelékek pedig nagyon változatosak voltak: volt almás-diós, nutellás-vaníliás málnával és csokoládés finomság is. A zsűrizők el is bizonytalanodtak a kóstolás és értékelés során, így az a döntés született, hogy mindegyik indulónk holtversenyben első helyezett oklevelet kap, és apró konyhai kiegészítőkkel is díjaztuk az ügyességüket.

Bebizonyosodott, hogy nálunk a palacsintát tényleg mindenki szereti, hiszen minden jelenlévő jóízűen fogyasztotta. Ezt követően két tagtársunk dalra fakadt, csodálatos hangjuk átjárta a klubtermet. Köszönjük a résztvevőknek, hogy a nagy meleg ellenére aktívan és szeretettel készülődtek a délutánra, illetve nótázással is feldobták a hangulatunkat.

A programot a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: