2023.10.04. 10:47

Régészeti tárlatvezetés jelnyelvi tolmácsolással a Magyar Nemzeti Múzeumban

Régészeti tárlatvezetés a paleolitikumtól a bronzkorig

A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében szervezett eseményre a SINOSZ tagjainak díjmentes a belépés, előzetes jelentkezés alapján.

A Magyar Nemzeti Múzeum jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített tárlatvezetést tart siket és nagyothalló személyek számára:

Régészeti tárlatvezetés jelnyelvi tolmácsolással a paleolitikumtól a bronzkorig. A siket és nagyothalló látogatók különleges vezetés keretében megismerkedhetnek a Magyar Nemzeti Múzeum őskort felölelő tárlatának egy részével, maradandó élménnyel gazdagítva erről szóló ismereteiket.

A 60 perces tárlatvezetést a múzeum munkatársa tartja Horváth Hajnalka jelnyelvi tolmács közreműködésével.
Az előadás a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) közös szervezésében kerül megrendezésre.

Dátum: 2023. október 14., szombat, 10 óra
Helyszín: MNM, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
Találkozási pont: a főbejárati jegypénztárnál

Az esemény sajtónyilvános, ezért a program ideje alatt kép- és videófelvételek készülnek, melyek közösségi oldalakon is megjelenhetnek.

A belépés és a programon való részvétel a SINOSZ tagjai számára díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kísérőket csak fennmaradó szabad helyek esetén tudnak fogadni.

Maximális létszám: 20 fő
Jelentkezés az info@sinosz.hu e-mail-címen lehetséges.
Határidő: október 11., szerda, 10 óra

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: