2024.04.18. 13:45

Segítség a 2024. évi adóbevalláshoz a Baranya Megyei Szervezetben

Szja-bevallásodat a NAV munkatársának segítségével készítheted el a SINOSZ pécsi programján.

Idén május 21-én lesz a személyi jövedelemadó-bevallás benyújtásának, illetve az adó megfizetésének határideje. Az adózóknak az elektronikus felületen eddig az időpontig van lehetőségük az esetleges javítások, kiegészítések megtételére.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a korábbi évekhez hasonlóan idén is minden magánszemély számára elkészíti a személyi jövedelemadó-bevallás tervezetét. 

Idén május 21. – ez a 23 SZJA, adóhatósági közreműködés nélküli szja-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének határideje. Az adóbevallási tervezetet az adózók eddig az időpontig javíthatják, egészíthetik ki az elektronikus felületen. Az 1+1%-os rendelkező nyilatkozat benyújtásának határideje is ezen a napon van.

Akinek van ügyfélkapuja, az automatikusan elkészített adóbevallási tervezettel nincs sok dolga. Ha valakinek még nem lenne ügyfélkapu-hozzáférése, a NAV ügyfélszolgálatain és a kormányhivatalokban pár perc alatt regisztrálhat.

Aki önállóan nem boldogul az adóbevallással, jöjjön el a SINOSZ Baranya Megyei Szervezetébe, ahol a NAV munkatársaitól segítséget kap az adóbevallásához!

időpont: 2024. április 25. 16 óra

cím: Pécs, Jókai u. 9.

További tudnivalók: https://sinosz.hu/kapcsolat/szja-1-szazaleka/

Mindenkit várunk szeretettel!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: