Sétaklubunk 2022. évi első sétáján még együtt köszöntöttük az új évet Margóval, aki 59 évig volt aktív tagja a SINOSZ Csongrád-Csanád Megyei Szervezetének, Szegedi Helyi Szervezetének.

Családcentrikus volt, egy lánya született, unokáival is közel álltak egymáshoz. Kedves, barátságos, békés személyiségével mindenki szívébe könnyen belopta magát.

A több évtized alatt minden közösségi programon szerepet vállalt, a helyi, megyei választásokon számíthattunk rá mandátumvizsgálóként. A Nőklub oszlopos tagja volt, jó közösségi emberként minden rendezvényen, programon jelen volt, ötleteivel, tevékenységével segítségére volt mindenkinek, a Kultúrcsoportban is örömmel vett részt, szeretett táncolni, és a Sportklubból sem maradhatott ki. Néhány éve még – egy idősebb hölgykoszorú egyik tagjaként – heti egy alkalommal eljárt tornázni a klubba.
Nagyon szerette a természetet, szívesen kirándult tagtársaival. Szerette a vidámságot, a sütés-főzést, elhozta a klubba receptjeit. Varrónőként végzett, kedvelte a divatot és lelkesen beszélgetett erről a témáról. Szeretett olvasni, örömmel osztotta meg az érdeklődő tagtársakkal, amit olvasott.
Jelnyelvet oktatott 2000-2009-ig, Makón és Szegeden is, iskolában, főiskolán egyaránt.

Szomorú meglepetésként ért minket a hír, hogy többé már nem találkozhatunk Margóval.
Sétaklubunk február 1-jei sétájával Korponainé Vida Margóra emlékeztünk, a továbbiakban is szeretettel gondolunk rá.