2023.06.07. 10:25

Sikeres horgászversenyt és családi napot tartottunk Verpeléten

Első próbatétel!

Családi napunk keretében horgászversenyt is rendeztünk, amely a tagjaink számára meghirdetett idei próbatételek sorában az első volt.

2023. május 27-én, a pünkösdvasárnap előtti szombaton – a SINOSZ SzÉP pályázatának támogatásával – a Verpeléti bányatónál került megrendezésre a Heves megyei Családi nap.

Szép létszámmal jelentek meg horgászni vágyó jelentkezők (10 fő) és kirándulni szerető tagjaink is (11 fő). 9 óra körül indult a 4 órás horgászverseny, mely idő alatt túrát szerveztünk a többi résztvevővel a szomszédos Feldebrői templomba és altemplomába. A bográcsgulyásról Kévés Zsuzsa jelnyelvi tolmács gondoskodott, ami már kész volt, mire visszaértünk 3 órás templomtúránkról. 14 óra körül megebédeltünk, és már kezdődhetett is a várva-várt eredményhirdetés.

A fogások alapján a horgászverseny eredménye:

1. Hadobás Zoltán – 9.08 kg

2. Domboróczki Bálint – 6.26 kg

3. Szeghalmi István – 5,86 kg

Legnagyobb hal: Hadobás Zoltán – 2,32 kg

Gyermekdíj: Dorkó Bence – 4.96 kg

Köszönjük a többi horgásznak is, hogy a megmérettetésre jelentkeztek, és még ha kisebb sikerrel is, mint a győztesek, de kiállták a próbát, és velünk töltötték ezt a gyönyörű szombati napot.
Név szerint: Erdős Albert Elemér, Csoma Gyula, Kiss József, Szabó Sándor, Mihalik Dávid és a Rázsi család.

A részvevők létszáma 50 fő körül volt, programunk ismét jó hangulatban zajlott és zárult.

Köszönjük Hadobás Zsoltnak, a Verpeléti Horgászegyesület elnökének a lehetőséget, hogy ez évben ismét náluk horgászhattunk, Kévés Zsuzsanna jelnyelvi tolmácsnak az akadálymentesítést és az isteni bográcsgulyást.

Reméljük, jövőre ismét találkozunk!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: