2023.09.14. 10:00

Szarvason és Kecskeméten is jártak a Heves megyei tagok

Örömmel osztom meg, hogy július 5-6-7-én megrendezésre kerülő 3 napos Kecskemét-Szarvasi kirándulásunk jól sikerült, melyet a SINOSZ SzÉP pályázatából valósítottunk meg. A SINOSZ Heves megyei szervezetéből 18 fő tartott velünk, akik Szarvason részesei lehettek a Vízi SzínházHókirálynő előadásának – Vörös Zsolt jelnyelvi tolmács közreműködésével, mely az utolsó pillanatba derült ki, hogy mégis akadálymentesített lesz.

Kecskemétre is átutaztunk, hogy nevezetességeit, látványos történelmi épületeit megcsodálhassuk és betekintést nyerhessünk egy újabb filmgyárba – a volt Pannónia Filmgyárba – ha már az Etyeki Filmparkban is eljuthattunk korábban. Ellátogattunk a SINOSZ Kecskeméti szervezetéhez is, ahol a Bács-Kiskun Megyei Szervezet ügyintézője Horváth Lili várt bennünket frissítővel. A sűrű városnézésbe beleszédülve és kitikkadva tértünk vissza Szarvasra, ahol töltődni lehetett.

Utolsó napunkon megnéztük a Mini Magyarország makettparkot és a Szarvasi Arborétumot. Belefért még a sétahajózás is, ami szintén nagy élmény volt, nem beszélve a kapitány „ismeretbővítő előadásáról”.  A Munkácsy kiállításra már kevesen jutottunk el a haza készülődés miatt, de érdemes volt megnézni.

Nagyon köszönjük Vörös Zsoltnak, hogy a színházi előadásra mégis el tudott jönni és fantasztikus élményt adott jelnyelvet használó tagjainknak!

Legközelebb is kiránduljunk együtt és fedezzük fel együtt, országjáró körútjaink során, nevezetességeinket, értékeinket!

Fogadjátok szeretettel a kirándulás során készült képeket, melyeket feltöltöttem Google Fotóalbumba. Ezek a képek letölthetőek és fel is tudtok tölteni hozzá saját fotót! Jó szórakozást!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: