2023.08.01. 10:00

Szarvason és Kecskeméten is jártak a Heves megyei tagok

Háromnapos szervezeti nyári kirándulásunk élményeit osztjuk meg.

Örömmel osztom meg, hogy 2023. július 5-6-7-én megrendezésre kerülő 3 napos Kecskemét-szarvasi kirándulásunk jól sikerült, melyet a SINOSZ SzÉP pályázatából valósítottunk meg. A SINOSZ Heves Megyei Szervezetéből 18 fő tartott velünk, akik Szarvason részesei lehettek a Vízi Színház Hókirálynő előadásának – Vörös Zsolt jelnyelvi tolmács közreműködésével, melyről az utolsó pillanatban derült ki, hogy mégis akadálymentesített lesz.

Kecskemétre is átutaztunk, hogy nevezetességeit, látványos történelmi épületeit megcsodálhassuk és betekintést nyerhessünk egy újabb filmgyárba – a volt Pannónia Filmgyárba – ha már az Etyeki Filmparkba is eljuthattunk korábban. Ellátogattunk a SINOSZ kecskeméti szervezetéhez is, ahol a Bács-Kiskun Megyei Szervezet ügyintézője, Horváth Lili várt bennünket frissítővel. A sűrű városnézésbe kissé beleszédülve és kitikkadva tértünk vissza Szarvasra, ahol töltődni lehetett.

Utolsó napunkon megnéztük a Mini Magyarország makettparkot és a Szarvasi Arborétumot. Belefért még a sétahajózás is, ami szintén nagy élmény volt, nem beszélve a kapitány „ismeretbővítő előadásáról”. A Munkácsy-kiállításra már kevesen jutottunk el a hazakészülődés miatt, de érdemes volt megnézni.

Nagyon köszönjük Vörös Zsoltnak, hogy a színházi előadásra mégis el tudott jönni, és fantasztikus élményt adott jelnyelvet használó tagjainknak!

Legközelebb is kiránduljunk és fedezzük fel együtt, országjáró körútjaink során, nevezetességeinket, értékeinket!

Fogadjátok szeretettel a kirándulás során készült képeket, melyeket feltöltöttem Google Fotóalbumba. Ezek a képek letölthetőek és fel is tudtok tölteni hozzá saját fotót! Jó szórakozást!

Ez pedig egy szűkebb válogatás a fotóinkból:

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: