2022.06.16. 10:56

Szombathelyre kirándultunk a SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetével

A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet szervezésében 2022. május 29-én, vasárnap Szombathelyen jártunk.

A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet szervezésében 2022. május 29-én, vasárnap Szombathelyen jártunk. Megyei szintű programunkra tagjaink jöttek velünk kikapcsolódni.

Első utunk a Savaria Múzeumba vezetett, ahol egy időszaki kiállítást tekintettünk meg. Egy teljes órás akadálymentes tárlatvezetéssel a Sisi-kiállításon vettünk részt, mely augusztus 28-ig látogatható. Érdemes elmenni annak, aki szeretné megnézni Sisi életének főbb állomásait és emléktárgyait. Ott bent, a tárlaton nem lehetett fényképezni, de a bejáratnál és a múzeumparkban csoportképeket készítettek a tagjaink.

A múzeumlátogatás után a Kámoni Arborétumban sétát tettünk a művészeti alkotásokkal teli gyönyörű természetben. Itt nem kértünk szakvezetést, tehát önállóan, de egy csoportban haladtunk. Sajnos eleredt az eső, de esernyő vagy esőkabát volt nálunk. Nem tántorodtunk el tőle, folytattuk a kerti sétát.

A sorstársaink, akik Csornáról, Sopronból, Győrből és környékéről jöttek, jól érezték magukat. A SINOSZ Vas Megyei Szervezet elnöke, Horváth Istvánné is velünk tartott. Köszönjük Mühl Balázs jelnyelvi tolmácsnak az infokommunikációs akadálymentesítést! Külön köszönet jár Horváth Ferenc megyei elnöknek az „idegenvezetésért” a városban és az együttműködést Németh Evelin megyei ügyintéző szervezői munkájával.

További fotók a SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet Hivatalos Facebook nyilvános csoportjában megtekinthetők:
https://www.facebook.com/groups/446580350513734/posts/540724114432690/
A program SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: