2023.11.28. 18:41

Szombati Szemezgető: KARÁCSONYI HANGULATOK – Családi program a Szépművészeti Múzeumban

Karácsonyi illatok - játékos művészeti foglalkozás jelnyelvi tolmácsolással SINOSZ-tag gyerekeknek

A jelnyelvhasználó SINOSZ Kölyökklub-tag gyerekeket és családtagjaikat hívja játékos művészeti foglalkozására a Szépművészeti Múzeum.

FIGYELEM, A JELNYELVI TOLMÁCSOLÁSSAL MEGHIRDETETT FOGLALKOZÁS JELENTKEZŐK HIÁNYÁBAN ELMARAD!

A Szépművészeti Múzeum Szombati Szemezgető címmel minden hónap 3. szombatján családi programra várja a művészet iránt érdeklődő gyerekeket és felnőtt kísérőiket. A családok számára meghirdetett játékos foglalkozásokon a múzeum mesterművei közül szemezgetnek. Minden alkalommal egy-egy csodás műalkotásról beszélgettek, az eleven terefere után pedig mindenki alkot valami szépet.

A következő játékos művészeti foglalkozást KARÁCSONYI HANGULATOK címmel tartják. Karácsony közeledtével a programon megelevenednek a háromkirályokat vagy éppen a betlehemi csillagot ábrázoló festmények.
Időpont: 2023. december 16-án 11.00–12.30
A rendezvényre hallás- és látássérült, 6-12 éves gyerekeket is várnak. A speciális igényű gyermekek és kísérőik számára ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

A siket és nagyothalló gyerekeknek Karácsonyi illatok címmel tartanak foglalkozást, melyen jelnyelvi tolmácsolást is biztosítanak.

A programon a SINOSZ Kölyökklub tagjai ingyenesen vehetnek részt, 2-2 szülővel vagy nagyszülővel együtt. A múzeumi foglalkozás a felnőttek számára is nyitott, de akár az állandó kiállításokat is felfedezhetik önállóan a program közben vagy utána.

Regisztráció: max. 15 SINOSZ-tag gyerek és kísérőik jelentkezését tudjuk fogadni.
Jelentkezés e-mailben a fovaros@sinosz.hu címen. Kérjük megírni a gyerekek nevét, életkorát és SINOSZ tagsági számát, valamint a kísérők nevét és e-mail + mobiltelefonos elérhetőségét!
Határidő: december 14. 14 óra (vagy a létszámkeret beteltéig)

A rendezvény teljes ajánlóját a múzeum honlapján lehet megnézni: SZOMBATI SZEMEZGETŐ

A SINOSZ-tag gyerekek családjait kérjük, hogy ne a múzeum honlapján regisztráljanak a programra, hanem a fenti e-mail-címen jelentkezzenek! A rendezvényen csak visszaigazolt jelentkezéssel lehet részt venni.

Belépés: A gyors és akadálymentes bejutás érdekében kérjük, hogy a főbejárat jobb oldalán kialakított „Szombati Szemezgető” feliratú bejáraton keresztül lépjenek be a múzeumba.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: