Fontos tudnivalók

Kedves Társkereső!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy európai uniós adatvédelmi előírások (GDPR) miatt Társkereső oldalunk használata regisztrációköteles! A hirdetések megtekintéséhez és saját hirdetés beküldéséhez a Facebook- vagy Google-fiókodból tudsz belépni, vagy regisztráció szükséges ezen az oldalon.

Köszönjük megértésedet.

 

Társkereső hirdetési oldalunkat nagykorú hallássérült – siket és nagyothalló – és olyan ép halló társkeresők számára működtetjük, akik hallássérült társat, barátot keresnek.

 • Társkereső hirdetési szolgáltatásunk célja, hogy a társra, barátokra vágyó siket és nagyothalló emberek a saját közösségük tagjai körében hirdethessenek, ezáltal könnyebben kössenek ismeretséget és találjanak társat.
 • A szolgáltatás igénybevétele ingyenes.
 • Csak 18 év feletti (nagykorú) személyek felnőtteknek szóló hirdetéseit várjuk.
 • A hirdetések csak magyar nyelven jelentethetők meg.
 • Szolgáltatásunk csak a hirdetések díjtalan megjelentetésére terjed ki, nem nyújt a speciális társkereső oldalakon megszokott plusz szolgáltatásokat és lehetőségeket.
 • Kizárólag az oldal témájához illeszkedő hirdetések megjelentetése lehetséges: hirdetőink társat, barátot kereshetnek az itt közölt hirdetések révén.
 • Reklámnak minősülő felhívás, ajánló, üzleti-kereskedelmi célú tartalom nem helyezhető el honlapunkon!
 • Jogellenes, sértő, erkölcstelen vagy erotikus tartalmú hirdetések feladása, ilyen jellegű képek megjelenítése szintén tilos az oldalunkon. Alkalmi kapcsolatokat se itt keress!
 • A SINOSZ nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmáért és eredményességéért, ill. a hirdető és a hirdetésre jelentkező személyek további kapcsolattartásában, esetleges (jog)vitáikban nem vesz részt, azoktól elhatárolja magát.
 • A fenti szempontokkal, vagy a honlap, ill. a SINOSZ szellemiségével ellentétes tartalmú hirdetéseket nem jelentetjük meg.

Kedves Hirdetőnk!

Ha szeretnéd töröltetni a társkereső hirdetésedet, vagy módosítást kérsz a már megjelent hirdetésben (pl. új fotót vagy szövegváltoztatást szeretnél), kérjük, erre a címre küldj e-mailt: honlap@sinosz.hu

Figyelj! Ha szeretnél hirdetni, előtte nézd át a tudnivalókat! FONTOS információk a jelnyelvi videóban és a leírásban:

Gyakorlati tudnivalók, a hirdetések beküldése:

 • A hirdetések megjelentetése ingyenes, és feladásuk is nagyon egyszerű. A bejelentkezés után két lépésben történik:
  1. A Hirdetésfeladás gombra kattintva kitöltöd az ott megjelenő sablont és beküldöd azt.
  2. A honlap adminisztrátora ellenőrzi az anyagot, majd – ha minden rendben van a hirdetéssel – közzéteszi azt a Társkereső oldalon. Szükség esetén (pl. elfelejtettél elérhetőséget megadni), az admin e-mailben kiegészítést fog kérni tőled. A hirdetés megjelenéséig néha több napot vagy hetet kell várnod, ezért a türelmedet kérjük.
  3. A hirdetés beküldéséhez legalább 1 képet kötelező csatolni. Ha nem szeretnél saját magadról megjelentetni fotót, küldhetsz más témájú képet – pl. tájkép, virág – is, amit szívesen látnál a hirdetésed mellett.
 • A sablonba be kell írnod a valódi nevedet és e-mail címedet, azonban ezek az adatok nem nyilvánosak, csak a honlap adminisztrátora látja azokat. Meg kell adni legalább egy elérhetőséget (e-mail-cím/telefonszám), amely nyilvánosan megjelenik majd a hirdetésednél, hogy a többi társkereső kapcsolatba tudjon lépni veled. (Adataid védelme érdekében javasoljuk, hogy erre a célra ne a megszokott címedet használd, hanem hozz létre külön e-mail-címet, olyat, amely nem tartalmazza a nevedet.)
  A hirdetésedet 6 hónapon át közöljük, utána az admin törli azt. Természetesen ekkor lehetőséged van újabb hirdetés feladására.
 • Ha 6 hónapnál korábban szeretnéd töröltetni a hirdetésedet, vagy módosítást kérsz a megjelent hirdetésben (pl. képcsere), írj a honlap@sinosz.hu e-mail-címre!
 • Az apróhirdetési oldalakon szereplő szövegeket változtatás nélkül közöljük, sem nyelvhelyességi, sem helyesírási szempontból nem javítjuk, kérjük, ügyelj erre te magad!

 

Sok sikert kívánunk a hirdetésedhez, örömünkre szolgál, ha Társkereső oldalunkkal segíthetünk Neked!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: