2023.03.29. 10:20

Tavaszváró klubnap volt Pécsen

A Baranya Megyei Szervezetben 2023. március 23-án, a csütörtöki klubnap keretében tartottuk Tavaszváró programunkat. Ennek részeként többek között megemlékeztünk a nemzetközi nőnapról.
Tyeklár Géza megyei elnök rövid köszöntőjében kiemelte: „Csak remélni tudjuk, hogy – az anyák napjához hasonlóan – a tisztelet és megbecsülés nemcsak erre az egy napra korlátozódik, hanem az év többi napjára is marad belőle elegendő.”

Elnök úr megemlékezett március 15-ről is. Röviden méltatta nemzeti ünnepünket.

A köszöntők után Grabecz Gábor kedveskedett a tagoknak egy diavetítéssel, amellyel 2005-től 2017-ig tekinthettünk vissza az akkori nőnapokra és különböző programjainkra. A kedves képek felelevenítették a régi emlékeket, és tiszteleghettünk azon tagok előtt is, akik már nem lehetnek velünk.

Ezután következett a meglepetés! Minden jelen lévő hölgy egy-egy virágot kapott, mellé egy kokárdát, amik marcipánból készültek.

Czémann Károly cukrász tagtárs segítségével és útmutatásával megtanulhattuk, hogyan készíthetünk különböző figurákat, és megismerhettünk számos mesterfogást is. Az interaktív program keretében bárki kipróbálhatta kreativitását, játszhatott a színekkel is.

A „fiúk” aranyosak, kedvesek, rendkívül tevékenyek voltak! A zsíros kenyerek kenésétől a teakészítésig, mindenből kivették a részüket.

Köszönjük, Fiúk! Ez jólesett mindnyájunknak, akik jelen lehettünk!

Programunk a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg. Köszönjük Czéhmann Károly közreműködését, odaadó segítségét, valamint a Szalon Király Fogadónak /FPV TREND KFT./ a kedvezményesen biztosított cukrászati alapanyagot.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: