2022.04.25. 15:08

Teadélután volt Tatabányán a SINOSZ megyei szervezetével

A SINOSZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezete 2022. április 1-jén, pénteken rendezte meg az idei első, tavaszi teadélutánt a tagoknak Tatabányán.

 

A SINOSZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezete 2022. április 1-jén, pénteken rendezte meg az idei első, tavaszi teadélutánt a tagoknak Tatabányán.

A megyei elnökség tagjai, Nagy Valéria és Halma Tamás fogadta tagokat, míg Halma Tamásné helyi elnökségi tag és Fazekas Bori tagtársunk közösen készítették a szendvicset és teát. A megyei ügyintéző is segített a konyhahelyiségben.

Teázás közben közösen megbeszéltük az idei programokat, többen inkább kinti programokat szeretnének. Hosszú szünet után az Esztergomi Helyi Szervezet is programokat szervez, amelybe a tatabányai tagok is bekapcsolódnak, például a bajnai Sándor-Metternich-kastélyba látogatunk, ez másnap, hétvégén történik. Májusban a Tulipánházat nézzük meg a klubnap helyett, majd Tatán az Esterházy-kastélyt. Nyáron pedig Majkon az Esterházy-kastélyba és a Kamalduli remeteségbe látogatunk. Viszont a majki látogatás egyszerre nyújt majd lelki feltöltődést és aktív kikapcsolódást a tagok számára.

Volt, aki könyvet válogatott a szervezeti „könyvtárból”, és kölcsönbe elviszi kis időre, otthon, a szabadidejében olvasgatni szeretne.

Megbeszéltünk, hogy a jövőben minden hónapban egyszer legyen teadélután. Reméljük, többen jönnek velünk a következő programjainkra is!

A programot a SINOSZ SzÉP támogatta.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: