Bancsi-Léh Adrienn Lenke

Bancsi-Léh Adrienn Lenke

Elnökségi tag

e-mail: leh.adrienn@sinosz.hu

szervezeti örökbefogadás:
Komárom-Esztergom és Pest megye

1. Szövetségünk országos tisztségviselőjeként a tapasztalataim alapján szeretnék segíteni a sorstársaimnak a hátrányok és nehézségek leküzdésében, valamint a jobb megélhetés, elhelyezkedés és társadalmi beilleszkedés érdekében. Elengedhetetlen a tudás felépítése, az eszközök, az oktatás fejlesztése és a tanulmányok megkönnyítése.

2. Célom elősegíteni a siket és súlyos nagyothalló személyek részére a jelnyelv alkalmazását és kiterjeszteni az akadálymentesítést. Az érdekérvényesítés lehetőségét, bővítését, a társadalomba való beilleszkedést előmozdítani, minél több kedvezményt és támogatást biztosítani a siket és nagyothalló személyeknek.

3. Minél többször szeretnék eljutni szemléletformáló tréninget, előadást tartani, hogy egyre több ép halló ember ismerje meg a hallássérült közösséget, hiszen sokszínű társadalomban élünk. Fontosnak tartom a SINOSZ-tagok számára minél több kedvezmény biztosítását, hogy a siket és nagyothalló személyek is az ép, egészséges emberekhez hasonlóan, egyenlő eséllyel tudjanak részt venni a kulturális és szabadidős lehetőségekben, és ne maradjunk ki a lehetőségekből.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: