2023.12.18. 11:36

Titkos napló a sikerről – Fejezetek egy hallássérült gyermek életéből

Ajándékkönyvet igényelhetnek a SINOSZ tagjai a Civilút Alapítvány jóvoltából

Siket és/vagy nagyothalló gyermeket nevelő családok és más érdeklődők figyelmébe is ajánljuk Lovászy László könyvét, aki hallássérültként a saját sikertörténetét mutatja be a műben.

A Civilút Alapítvány gondozásában 2023 őszén jelent meg dr. Lovászy László Gábor: Titkos napló a sikerről – Fejezetek egy hallássérült gyermek életéből című könyve.

A kötetben „a szerző saját életének példáján keresztül mutatja be, miként válhat sikeressé, kiegyensúlyozottá, példává egy egykor tragédiával és súlyos, áthidalhatatlannak tűnő akadályokkal indult kisfiú felnőtt élete.

A Titkos napló a sikerről – Fejezetek egy hallássérült gyermek életéből nem csupán a hallássérült gyermeket gondozó szülőket érinti, hanem rengeteg olyan megküzdési stratégia is kiolvasható belőle, amelyek nélkülözhetetlenek a nehéz mindennapok során.”

A kötet kereskedelmi forgalomba nem kerül, de a Civilút Alapítvány jóvoltából a SINOSZ tagjai ingyenesen igényelhetik a könyvet.

Az igénylés az alábbi online űrlapon lehetséges a készlet erejéig. Az ajándékkönyvek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a kiosztásnál előnyt élveznek a siket vagy nagyothalló gyermeket nevelő családok.

Az igénylés határideje: 2024. január 14.

Az igénylőknek január 2. felében visszajelzést küldünk. A könyvek a SINOSZ megyei szervezeteiben lesznek átvehetők ügyfélfogadási időben (csak az e-mailben vagy SMS-ben küldött visszaigazolásunk alapján!), várhatóan február elején.
Szervezeti elérhetőségek, ügyfélfogadási idők itt.

>> IGÉNYLŐLAP <<

 

Kapcsolódó tartalmak:

Villáminterjút olvashattok a szerzővel és dr. Hacki Tamás professzorral, a híres füttyművésszel a Képesek vagyunk magazin legfrissebb számában:
A siker receptje többé már nem titok

Tudósítás a könyvről és a bemutatóról a Civilút Alapítvány honlapján: Ez az a történet…

Videó a könyvbemutatóról (feliratozott):

 

Az idézett szöveg a Civilúttól, a felhasznált képek dr. Lovászy László Gábor Facebook-oldaláról származnak, ahol további fotókat és információt is találtok a könyvről és az szerzőről.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: