2023.11.10. 16:57

Újabb filmstúdió-látogatáson az egri tagokkal

Másodszor jártunk Heves megyéből az etyeki Korda Filmparkban

A Heves megyei tagok kérésére újabb kirándulást szerveztünk Etyekre, a Korda Filmparkba, amely teljesen más volt, mint a tavaszi alkalom.

A SINOSZ Heves Megyei Szervezete programjaként 2023. szeptember 3-án ismét eljutottunk 25 fővel az etyeki Korda Filmparkba, ami nagy élmény volt a filmek szerelmeseinek!

Kicsit tanulva a tavaszi problémás budapesti közlekedésből, most már hagytunk időt a megérkezésre és a hazaútra is. Az utazás sokkal kellemesebb volt így, a déli programkezdéssel. Tavasszal nem volt látogatható a méltán híres New York-i aszfalt, de most végigjárhattuk és láthattuk a papírmasé épületeit, a „zombi-elhagyatott” utcáit. A teljesen filmbe illő épületek láttán mi is szinte szereplőnek éreztük magunkat. A 2,5 órás élménytúra hossza fel sem tűnt, oly gyorsan véget ért. Visszafelé nem győztük kibeszélni a bennünk felmerülő kérdéseket, helyzeteket, filmeket, témákat.

Köszönjük, hogy a SINOSZ SzÉP támogatásával újabb emlékezetes kirándulást szervezhettünk, és köszönjük Botos Barbara jelnyelvi tolmácsnak az akadálymentes kommunikáció biztosítását.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: