2024.02.26. 12:24

Valentin-napi teadélutánt tartottunk Győrben

Vidám játékkal búcsúztunk a téltől közösségépítő programunkon.

A SINOSZ Győri Helyi Szervezete 2024. február 17-én, szombaton délután, 14 órától kora estig Valentin-napi teadélutánt rendezett a tagjainak és barátaiknak. 30 fő jelenlétével kellemes délutánt töltöttek el egymás társaságában.

Jagodics Rezsőné helyi elnök megnyitotta a programot és köszöntötte a helyi résztvevőket és a vendégeket. Móczár Ferenc és Szabó Gergely helyi elnökségi tagok gondoskodtak a jó hangulatról. A résztvevőket négy 7-8 fős csoportba állították: A csoport: SzÉP Budapestiek, B csoport: Szívek, C csoport: Kutyák, D csoport: Farkasok.

Minden csoport ugyanazokat a feladatokat kapta, amelyeket a saját csapatukban kellett megbeszélni. Végül feladatonként minden csapat eljelelte/elmondta a feladványok megoldásait.

A játékfeladatok a következők voltak:

  • A farsangról mi jut eszetekbe?
  • Milyen jelmezekben szoktak leggyakrabban fellépni farsangkor?
  • Halloweenkor mik a szokások?
  • A busójárásról mit tudunk?
  • A Valentin-napnak mi a célja, hogyan alakult ki, milyen ajándékot szoktak adni? Mely virágokat szoktak adni Valentin-napkor? Milyen sütemények készülnek otthon?

 

A játékosok szorgalmasan, önfeledten és egymást segítve igyekeztek gyűjteni a kérdésekre a válaszokat és megoldani a feladatokat.

Pontokat lehetett szerezni a vetélkedőn. Ezeket összesítve ismertettük a játékos délután eredményét, a legmagasabb pontszámtól csökkenő sorrendben:

C csoport/Kutyák: 83 pont

D csoport/Farkasok: 73 pont

A csoport/SzÉP Budapestiek: 71 pont

B csoport/Szívek: 55 pont

Ezúton gratulálunk nekik!

Németh Evelin megyei ügyintéző gondoskodott a csokis menta és a narancsos menta tea főzéséről és a jelenlévők megkínálásáról. A Dei-Kusi házaspár, Dalma és Johnson győri tagok kertjéből kapta a tealeveleket egy nyári látogatáskor. Ezúton is köszönjük nekik.

A résztvevők által hozott süteményekből, édességekből és gyümölcsitalokból mindenki kóstolhatott és ihatott.

Jól telt el ez a Valentin-napi teadélután, jelmezek nélkül, de a feladatokban voltak jelmezes kérdések is. Jó ötlet volt ez a felnőtt tagoknak. Így is lehet elűzni a telet!

A program a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

 

 

 

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: