2023.09.28. 19:30

Varázsceruza – Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával!

Fogyatékosságügyi tehetségkutató és tehetséggondozó program

Dolgozd át Márti dalát – akár jelnyelven – és jelentkezz a zenei mentorprogramba!

Varázsceruza – Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával! címmel fogyatékossággal élő emberek számára hirdetett meg zenei tehetségkutató, tehetséggondozó programot a Civilút Alapítvány. Az énekesnő mentorálásával indított programot elsőként zenei területen valósítják meg, így (amatőr) énekesek, dalszerzők, együttesek jelentkezését egyaránt várják. A kihívás célja az Anna and the Barbies Márti dala című számának újragondolása, zenei feldolgozása – akár jelnyelven is!

A zenei mentorprogramban összesen 3 kiválasztott formáció/előadó/együttes vesz részt 2023. 12. 01. – 2024. 02. 29. között. A programot Pásztor Anna vezeti és zenei producer segíti a közös munkát. Aki bekerül a programba, a teljes időtartam alatt akadálymentesen vehet részt a mentorálásban. A Civilút Alapítvány havi nettó 250 000 Ft-tal segíti a nyertesek munkáját formációnként/előadónként/együttesenként a mentorprogram időszaka alatt.

„Mutasd meg, mutassátok meg a világnak, hogy a tehetség nem válogat, nem differenciálja a fogyatékosságot! Fogalmazd meg a dallamok útján, milyen ember vagy, hol vannak a te kapaszkodóid az életben, miből merítkezel, ki vagy valójában!”

Jelentkezési határidő: 2023. október 20. éjfél

Részletekért keresd fel a program kommunikációs felületét:
https://www.facebook.com/VarazsceruzaProgram

MUTASD MEG A VILÁGNAK AZ EGYEDISÉGED, A TEHETSÉGED!

TEDD PRÓBÁRA MAGAD, ÉS JELENTKEZZ MOST!

Teljes pályázati felhívás és jelentkezési lap: https://forms.gle/tGcQKQ4WoAJuRJbbA

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: