2024.03.13. 08:00

2024. évi tagdíjbefizetési tudnivalók

Április 30-ig meg befizethetők a tagsági díjak!

A SINOSZ tagsági igazolványok 2024. március 30-ig érvényesek a 2023. évi matricával!

FIGYELEM, ez a hír 4 részből áll, ezért 4 jelnyelvi videót tartalmaz:

1. 2024. évi tagdíjak befizetésének ideje
2. 2024. évi SINOSZ tagsági díjak
3. Tagdíjbefizetés átutalással
4. További fontos tudnivalók

Lefelé görgetve található a többi videó. ↓↓↓


1.) 2024. ÉVI TAGDÍJAK BEFIZETÉSÉNEK IDEJE

Tisztelt Tagjaink!

A 2023. évi tagdíj befizetésével a SINOSZ tagsági igazolványok 2024. március 30-ig érvényesek!

A SINOSZ-igazolványok érvényességének újabb 1 évre történő meghosszabbítása és a 2024. évi tagsági díjak befizetése január 15-től lehetséges:
személyesen ügyfélfogadási időben a SINOSZ szervezeteiben

átutalással bármikor: 2024. január 2-tól a március 31-i befizetési határidőig – FIGYELEM! türelmi befizetési határidő: április 30.

TUDTAD?
Bármelyik hónapban fizeted be a tagdíjat, az igazolványod az új matricával 2025. március 31-ig lesz érvényes, ezért nem érdemes halogatni a befizetést!

A tömeg és a várakozás elkerülése érdekében
a személyes befizetéshez és matricaátvételhez továbbra is ajánlott az
online IDŐPONTFOGLALÁS a szervezeti ügyfélfogadásainkra: https://idopont.sinosz.hu/


2.) 2024. ÉVI SINOSZ TAGSÁGI DÍJAK:

Rendes tagok: 10.000 Ft

65 év feletti tagok: 5.000 Ft

Azok a tagok tartoznak ebbe a körbe, akik 2024. március 31-ig betöltik, vagy már korábban betöltötték a 65. életévüket.

Tanuló tagok: 5.000 Ft

“Tanuló” tagságra csak a 14 év feletti, nappali tagozatos tanulók jogosultak. 18 év felett érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással kell igazolni a tanulói/hallgatói jogviszonyt.

Kölyökklub-tagok

– 6-14 éves korig: 2.000 Ft

Azoknál a Kölyökklub-tagoknál, akik 2024. március 31-ig betöltik vagy korábban betöltötték a 14. életévüket, kötelező igazolványcsere történik (díja +1500 Ft), amelyhez kérjük, friss igazolványképet is nyújtsatok be kollégáinknak!

– 0-6 éves korig: 200 Ft a tagdíj

A Kölyökklub-igazolványt betöltött 3 éves korban, majd betöltött 6 éves korban kötelezően ki kell cserélni, amihez új fényképet kérünk a gyermekről! Az igazolványcsere díja 1500 Ft.

A 2024. évi tagsági díjak befizetésének határideje 2024. március 31.

Az újonnan belépő tagokra ez nem vonatkozik, ők belépéskor, az év folyamán bármikor rendezhetik a tagdíjukat (tudnivalók: Tagfelvétel).

A tagdíjbefizetéssel a tagsági igazolványok 2025. március 31-ig maradnak érvényesek, bármelyik hónapban történik a befizetés.

A tagdíjbefizetést érdemes átutalással intézni az interneten, vagy bankfiókban. Utána már csak a matricáért kell bemenned a szervezetbe, amit más személy is intézhet helyetted, ha magával viszi a SINOSZ-igazolványodat.


3.) TAGDÍJBEFIZETÉS ÁTUTALÁSSAL:

Ha SINOSZ-tag vagy, az alábbi bankszámlaszámra kérjük utalni a tagdíjadat:

11600006-00000000-61415654

Fontos tudnivalók az átutalásról:

 • A közleménybe be kell írni a tag nevét és tagsági számát! Ha a név és a tagsági szám nem szerepel a befizetés közleményében, akkor nem tudjuk elfogadni a befizetést. Nagy segítség az ügyintézőknek, ha a megyét vagy a várost is beírod, ahol tag vagy.
  >> Átutalás kitöltési minta ide kattintva! <<
 • A tagsági számodat a SINOSZ-igazolványodról tudod lemásolni. Nem a matrica számát kell beírni! Piros kerettel megjelöltük, hol van a jó szám a rendes és a kölyökklubos igazolványon, itt megtalálod:
 • Tájékozódj a tagdíjad pontos összegéről utalás előtt!
 • A tagdíjat nem lehet összevontan utalni! Ha egy családban több SINOSZ-tag van, minden személy tagdíját külön kell utalni!
 • Pontos összeget utalj, se többet, se kevesebbet! Ha véletlenül kevesebb pénzt utaltál át, a maradék összeget is mihamarabb utald át nekünk (a közleményben ismét szerepeljen a tag neve és tagsági száma)!
 • Utalás külföldről:
  Bank: Erste Bank Hungary Zrt.
  Bank SWIFT-kód: GIBAHUHB
  (ha 11 karakterű swift kódot kérnek: GIBAHUHBXXX)
  Bankszámlaszám: HU28 1160 0006 0000 0000 6141 5654
 • Ha a SINA HBVME tagja vagy (Hajdú-Bihar vármegye), akkor más összeget és más bankszámlaszámra kell utalni! Erről kérj információt a debreceni titkártól, vagy tájékozódj a https://sinahbvme.hu/ honlapon!
 • Visszaigazolás: az utalás sikerességéről nem tudunk azonnal felvilágosítást adni, türelmet kérünk!
  • Ha rendben van az utalásod, és a tagnyilvántartásunkban megvan az e-mail-címed, akkor néhány munkanapon belül számlát küldünk neked e-mailben a befizetett tagdíjadról.
  • Ha sem számlát, sem más értesítést nem kaptál tőlünk az átutalás után néhány munkanapon belül, akkor érdeklődj a megyei ügyintézőnél!
  • Ha nem megfelelő összeget utaltál, akkor értesítünk erről, és ha több pénzt küldtél, a különbözetet visszautaljuk neked.
  • Ha az e-mail-címed nincs megadva nálunk, akkor nyomtatott számlát fogsz kapni, amikor átveszed a matricát.
 • Matricaátvétel: a tagsági igazolványt érvényesítő matricát csak személyesen tudod átvenni, nem lehet postán küldeni!
  Az átutalás után pár munkanapon belül visszaigazoló értesítést (és számlát) küldünk e-mailben. Az értesítés után a szervezetnél ügyfélfogadási időben veheted át a matricát, vagy más is intézheti ezt helyetted, ha nála van a tagsági igazolványod. Ha nem adtad meg az e-mail-címedet, akkor nem tudunk értesíteni, ezért kérünk, érdeklődj a megyei ügyintézőnél, hogy mikor mehetsz a matricáért!

 

4.) TOVÁBBI FONTOS TUDNIVALÓK:

 • A tagdíj személyes befizetéséhez ügyfélfogadási időben jelenj meg a szervezetednél, a tagdíjat és a tagsági igazolványodat vidd magaddal! Ha valaki nem tudja felkeresni a szervezetet, más is befizethet helyette, de ehhez szükséges, hogy az érvényesítendő igazolvány nála legyen.
 • Munkatársaink nem érvényesíthetik a tagsági igazolványt, ha:

a.) rongálódott (csere szükséges),
b.) érvénytelen (Ilyen esetben vagy ismételt tagfelvételt lehet kérni a SINOSZ-ba, vagy díjnemfizetés miatti 5 éven belüli kizárás esetén az elmaradt tagdíjak befizetésével visszaállítható a tagság.)
c.) a befizetéskor nincs ott az igazolvány,
d.) 14 éves elmúlt a tag és még mindig Kölyökklub-igazolványa van (csere szükséges)

 

Felhívjuk a figyelmedet, hogy ne használd az igazolványodat érvénytelenül, mert a büntetés összege magasabb, mint az éves tagdíj összege, valamint az érvénytelenül használt igazolvány visszaélés a kedvezményekkel és a törvény ezt bünteti! Az okirat-hamisítás a SINOSZ tagságából történő kizárással is jár!

Fontos, hogy időben gondoskodj a tagsági igazolványod érvényesítéséről, mert lejárt igazolvánnyal sem az utazási, sem más kedvezmények nem vehetők igénybe!

 

A tagdíjbefizetéssel Szövetségünk működését támogatod, köszönjük.


KAPCSOLÓDÓ, HASZNOS INFORMÁCIÓK:


Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: